Danijela Commerce Pančevo


Klein Unternehmen
Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Beschreibung der Tätigkeit
Za 17 godina uspešnog poslovanja i razvoja Kompanije Danijela Commerce pozicionirala se na tržištu kao distributer i zastupnik brendova vrhunskog kvaliteta.

Kompanija danas zapošljava preko 100 radnika različitih profila, a poznate brendove koje zastupa - Golden Rose, Roxanne, Xceed, Elea, Trisa, Miss Magic, Beauty distribuira širom zemlje sarađujući sa najvećim trgovinskim lancima, parfimerijama , apotekama I marketima. U isto vreme Kompanija Danijela Commerce je i prijatelj velikog broja medijskih kuća, modnih agencija, frizerskih i kozmetičkih salona, ali i mnogobrojnih potrošača širom zemlje čije smo poverenje zadobili kvalitetom i poslovnošću.

Najveći deo svoga poslovanja Kompanija zasniva na zastupanju i distribuciji brenda dekorativne kozmetike Golden Rose koji je na našem tržištu odavno poznat po odličnom balansu cene i kvaliteta. Ekskluzivno zastupa i Roxanne proizvode, parfeme i toaletne vode, koji se proizvode u sestrinskoj firmi Erte cosmetics.

Danijela Commerce od samog početka zastupa bugarsku kompaniju Solvex i njene brendove - MM Beauty farbe ze kosu, Miss Magic - farbe za kosu i kreme za negu lica, tela, ruku i nogu. U našem asortimanu nalaze se i Elea Profesionalne farbe za kosu, kreme za lice, ruke, noge, kao i serija proizvoda za depilaciju.

Početkom 2013. godine Kompanija Danijela Commerce postaje ekskluzivni zastupnih švajcarskog brenda „Trisa“starog 130 godina. „Trisa“ je lider u proizvodnji četkica za zube i u fabrici koja je locirana u srcu Švajcarske dnevno se proizvede preko dva miliona četkica koje se distribuiraju širom sveta, a od 2013. godine zahvaljujući našoj kompanij, dostupne su i na našem tržištu.

Središte poslovanja Kompanije Danijela Commerce je uvoz i distribucija brendova čiji smo zastupnici - obuhvatamo čitavo područje naše zemlje. Sva pažnja usmerena je na bolje pozicioniranje brendova na našem tržištu kako bi bili što pristupačniji krajnjem potrošaću koji predstavlja centralno mesto našeg poslovanja.