NavMenu

Raspisan konkurs za prijem startap korisnika Naučno-tehnološkog parka u Nišu

Izvor: eKapija Subota, 25.04.2020. 12:31
Komentari
Podeli
Naučno-tehnološki park Niš raspisao je javni poziv upućen startap kompanijama, kojim ih poziva u članstvo. za prijem prvih korisnika, startap kompanija osnovanih u protekle dve godine i kompanija koje se bave inovativnim delatnostima.

Javni poziv objavljen je u cilju stavljana NTP Niš u funkciju, a korisnicima se nude infrastrukturne i konsultantske usluge, kao i ostale usluge koje obuhvataju edukacije, treninge, promociju i drugo.

Pravo učešća imaju registrovani privredni subjekti koji u momentu slanja prijave postoje do dve godine koji se bave razvojem novih ili unapređenjem postojećih proizvoda, procesa i usluga u funkciji zadovoljenja tržišnih potreba i njihovo poslovanje odgovara nameni NTP Niš (inovativnost, transfer tehnologije, rast konkurentnosti, povećanje izvoza istvaranje novih radnih mesta).

Prednost u izboru imaju preduzeća aktivna u oblastima definisanim kao prioritetna u Strategiji pametne specijalizacije Republike Srbije i Strategiji razvoja veštačke inteligencije u Republici Srbiji za period 2020 –2025.


Konkurs je raspisan 24. aprila 2020. godine i biće otvoren stalno, do popune kapaciteta, a prijave će ocenjivati 15. i 30. maja 2020.godine.

Sve dodatne infomacije potražite na sajtu www.ntp.rs, na kojem se takođe mogu i preuzeti obrasci za prijavljivanje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.