NavMenu

Za startapove u regionu 6 mil EUR - Bugarski akcelerator Eleven raspisao novi krug podrške početnicima u biznisu

Izvor: Tanjug Nedelja, 18.02.2018. 17:39
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Rawpixel.com/shutterstock.com)Ilustracija
Regionalni fond za finansiranje startapova, bugarski akcelerator Eleven raspisao je novi krug podrške za regionalne startapove za šta je obezbedio 6.000.000 EUR.

Kako piše na sajtu akceleratora www.11.me preko kojeg se može konkurisati za sredstva, kreće nova serija podrške za inovacije i tehnologiju SEE regije, Eleven 2.0 – the Founders Fund.

Bugarski akscelerator Eleven poznat je u Srbiji po tome što je finansirao 13 startapa iz Srbije i što je većinom podržavao one koji razvijaju hardverske proizvode.

Kompanija je u potrazi za lokalnim preduzetnicima koji imaju želju da uđu na druga tržišta.

U okviru ovog ciklusa programa, preduzetnicima se nudi stručna i finasijska podrška, a ovog puta radi se o privatnom fondu vrednom šest miliona evra kreiranom od preduzetnika - za preduzetnike.


Investicije su namenjene za oko 20 kompanija u ranoj fazi razvoja sa razrađenim konceptom, a obezbeđeno je po 100.000 EUR, dok je za prateće finansiranje obezbeđeno još po 200.000 EUR.

Eleven je u proteklih pet godina finansirao 150 investicija u regionalne startapove i pomogao transformaciju mladih firmi u jačanju njihovih kapaciteta u prvim godinama poslovanja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.