NavMenu

Novosadski startap lansirao fitness aplikaciju Be Fit By Me

Izvor: eKapija Utorak, 21.11.2017. 14:03
Komentari
Podeli
Aplikacija za ljubitelje fitnesaAplikacija za ljubitelje fitnesa
Novosadski startap Be Fit By Me lansirao je na svetsko tržište aplikaciju Be Fit By Me koja se bavi fitnesom i zdravim životom, a otvara i nove poslovne prilike.

Kako se navodi u saopštenju kompanije, aplikacija je namenjena ljubiteljima fitnesa kojima su potrebne brze i korisne informacije iz ove oblasti, kao i onima koji posluju u ovom segmentu i žele da prošire svoje tržište, povežu se sa potencijalnim saradnicima i klijentima ili ponude svoje usluge.

Aplikacija ima nekoliko specifičnosti: fitness socijalni zid, bazu podataka mesta povezanih sa fitnessom (teretane, spa i wellness centri, prodavnice sportske opreme i suplemenata) koja nude najveće popuste na usluge i proizvode, treninge u formatu koji je prilagođen korišćenju u telefonu, mogućnost kontaktiranja personalnih trenera bilo gde u svetu, fitness događaje, programe vežbanja koje su osmislili profesionalci, stotine videa sa vežbama...

Iz novosadskog startapa ističu da je aplikacija User Frendly, sa tendencijom da postane svetski informativni lider u oblasti fitnesa. Za sada je dostupna na Google Play Store-u, ali se ubrzano priprema njen izlazak i na iTunes.


Pored Srbije, aplikacija agregira ove informacije i za Veliku Britaniju i Škotsku, Irsku, Dansku, Švedsku, Norvešku, Finsku, Holandiju i Italiju, a u narednom periodu se očekuje dalje proširenje.

Aplikacija Be Fit By Me stvorena je uz podršku agencije za digitalni menadžment Motovate iz Velike Britanije, a njeno proširenje se priprema u Njujorku. Iza lansiranja ove digitalne inovacije stoji tim od dvadesetak ljudi (trenera, developera i administratora) koji je godinu dana stvarao i realizovao ideje Be Fit By Me tima.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.