NavMenu

Svečano otvaranje tržnog centra "Capitol Park" u Šapcu 3. aprila - Britanski investitor "Poseidon Group" uložio 9 mil EUR

Izvor: eKapija Utorak, 01.04.2014. 08:39
Komentari
Podeli

Tržni centar "Capitol Park" u Šapcu otvoriće vrata prvim kupcima 3. aprila ove godine, najavio je britanski investitor "Poseidon Group".

Ukupna investicija u prvoj fazi iznosi više od 9 mil EUR, a biće zaposleno više od 100 radnika.

Na lokaciji površine 27.000 kvadrata izgrađeno je 9.688 m2 maloprodajnog prostora, odnosno posetiocima će biti na raspolaganju 17 prodavnica veličine između 109 i 3.000 kvadrata, kao i 395 besplatnih parking mesta.

Ritejl park u Šapcu lako je dostupan i posetiocima koji dolaze javnim prevozom jer će autobuska stanica biti blizu objekta.

- Odlična saradnja sa gradom, kao i podrška građana, omogućila je otvaranja objekta na vreme i u okviru budžeta. Ovo je prilika za Šabac, kao i kompletan mačvanski region, da dobije proizvode visokog kvaliteta po niskim cenama u novom šoping iskustvu. Planiramo da otvorimo ritejl parkove i u Somboru i Beogradu. Radujemo se što će brend "Capitol" biti prepoznat od potrošača kao mesto koje predstavlja vrednost i kvalitet - saopšteno je iz kompanije "Poseidon Group".

Zakupci koji su pronašli svoje mesto u "Capitol Parku" su: "Tempo" hipermarket, JYSK, "New Yorker", "Deichmann", "Takko Fashion", "Sport Vision", "Lilly Drogerie", "Đak Sport", "Vulkan", "Ooh La La", "Exclusive Change", "Šafran" i "Glamour cafe".

- "Poseidon" će u saradnj sa zakupcima 3. aprila organizovati zabavne sadržaje za sve postioce. Za više informacija, posetite veb sajt http://sabac.capitolpark.rs/svecano-otvaranje-03-aprila/

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.