NavMenu

Luksuzni apartmani "MujEn Lux" na Kopaoniku dočekuju prve goste u decembru 2013.

Izvor: eKapija Utorak, 05.11.2013. 11:52
Komentari
Podeli

Posetioci Kopaonika od decembra ove godine na raspolaganju će imati i novi apartmanski kompleks "MujEn LUX".

Kako su nam rekli iz novopazarske firme "MujEn" koja je investitor objekta, radovi na izgradnji objekta su u završnoj fazi, a kompletan završetak očekuju polovinom decembra.

Kompleks će imati 3.000 m2 poslovno-stambenog prostora, 50 apartmana površine od 20 m2 do 140 m2 sa prelepim pogledom na obronke Kopaonika, velnes centar sa prostorijama za masažu, otvorenim i zatvorenim đakuzijima, restoran sa terasom, i mnogo drugih sadržaja u luksuznom apartmanskom kompleksu u centru vikend naselja na Kopaoniku.

Firma "Mujen", osim ovog objekta završava još jedan objekat "MujEn Classic", tako da će uz i uz "MujEn LUX" i "MujEn Comfort", koji je ranije završen, formirati apart-hotel "MujEn".

Svi apartmani su luksuzno opremljeni sa LCD televizorima, stilskim nameštajem, mini barom...

Za ugodnost boravka brine se služba kompleksa koja je na raspolaganju gostiju 24h, kao i recepcija koja će gostima i vlasnicima apartmana izlaziti u susret kako bi njihov boravak učinili što prijatnijim, a obezbeđen je i parking prostor za sve vlasnike apartmana, kao i buduće goste.

Najnapredniji pametni sistemi su instalirani u svakom apartmanu (aktivacija grejanja na telefonski poziv, kartica ključevi, automatsko podešavanje temperature...), do apartmana se dolazi liftovima uz toplu vezu od apartmana do velnes centra.

Svaki od vlasnika apartmana ima mogućnost da u toku godine izdaje svoj apartman preko agencije "Mujen" i time povrati svoja uložena sredstva, što predstavlja pravi podstrek za ulaganje budućim kupcima apartmana. Kako kažu u firmni "Mujen", veliko je interesovanje kupaca za apartmane.

Više o apartmanima možete pogledati ovde.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.