NavMenu

"Colliers International" počinje prodaju stanova u kompleksu "Living green" na Kanarevom brdu

Izvor: eKapija Četvrtak, 31.10.2013. 13:31
Komentari
Podeli
Kompanija "Colliers International" najavila je početak prodaje useljivih stanova u stambenom kompleksu "Living green" u Ulici Petra Konjovića na Kanarevom brdu u Beogradu.

- "Living green" predstavlja nov koncept urbanog stanovanja u jedinstvu sa prirodom - kažu u ovoj kompaniji.

Kompleks se sastoji od 75 stanova različitih struktura - od 33 do 118 m2, podeljenih u 3 lamele. Sedam tipova stambenih jedinica, različitih struktura i površina, projektovani su po savremenim principima stanovanja koji podrazumevaju dobru funkcionalnu šemu i racionalno korišćenje prostora. Podzemna garaža je kapaciteta 26 parking mesta, dodaje se.

- Lokacija sa pogledom na Košutnjak, sopstveno uređeno dvorište površine 36 ari, blizina vrtića i škola, sportskih centara Banjica i Košutnjak čine da ovaj stambeni objekat postane sinonim za porodični život u gradu. U neposrednoj blizini su dve veće saobraćajnice koje omogućuju odličnu povezanost sa svim delovima grada.

Blizina novog mosta na Adi obezbeđuje izuzetnu vezu sa Novim Beogradom i Zemunom. Gusta mreža gradskog prevoza isprepletana je u Borskoj ulici koja je udaljena svega 10 minuta laganog hoda. Buduća stanica metroa nalazi se na 8 minuta hoda.

- Sagrađen po principima zdravog stanovanja, objekat je pozicioniran na prirodnom uzvišenju, na nadmorskoj visini od 220 metara i namenjen je svima onima koji traže oazu mira u urbanoj gradskoj sredini - kažu u kompaniji "Colliers International".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.