NavMenu

Država traži suinvestitora za hotelsko-apartmanski kompleks na Staroj planini - Javni poziv otvoren do 28. juna

Izvor: eKapija Petak, 24.05.2013. 11:54
Komentari
Podeli

Budući izgled hotela na Staroj planiniBudući izgled hotela na Staroj planini

Ministarstvo finansija i privrede i JP "Stara planina" iz Knjaževca objavili su danas javni poziv za izbor sunvestitora za zajedničku izgradnju hotelsko-apartmanskog naselja i više porodičnih apartmana u okviru turističkog kompleksa "Jabučko ravnište" na Staroj planini.

Tender se sprovodi u skladu sa izmenama Plana detaljne regulacije prve faze turističkog odmarališta, a ponuđači mogu dostaviti ponudu za jednu ili više lokacija.

Ponuđač treba da bude domaća firma, čiji je osnivač domaće ili strano pravno ili fizičko lice, i treba da ponudi najmanje 15% neto izgrađene površine smeštajnih kapaciteta, koji će biti u vlasništvu Republike Srbije.

Budući izgled porodičnih apartmana na Staroj planini (Foto: JP Stara planina)Budući izgled porodičnih apartmana na Staroj planini

Naknada za tendersku dokumentaciju iznosi 1.000 EUR u dinarskoj protivvrednosti, a zainteresovani detaljne podatke o tenderu mogu dobiti na srpskom i engleskom jeziku, nakon potpisivanja Ugovora o čuvanju poverljivih podataka u uplate naknade za dokumentaciju.

Odmaralište "Stara planina" je grinfild projekat razvoja prve planski kontrolisane celogodišnje destinacije na Balkanu, koju su međunarodni stručnjaci u Vlada Srbije svrstali u turistički projekat od prioritetnog zanačaja.

Rok za dostavljanje ponuda je 28. jun.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.