NavMenu

Hotel "Grand" primio prve goste nakon požara - U modernizaciju MK kompleksa na Kopaoniku biće uloženo ukupno 20 mil EUR

Izvor: eKapija Petak, 05.10.2012. 14:52
Komentari
Podeli

Hotel "Grand"Hotel "Grand"

Svi kapaciteti "MK Mountain Resort"-a biće u potpunosti renovirani za predstojeću ski sezonu i spremni za goste. Ukupna vrednost ulaganja u modernizaciju najvećeg kompleksa na Kopaoniku, do kraja godine iznosiće oko 20 mil EUR. U završnoj fazi je rekonstrukcija hotela "Grand" i apartmanskog komleksa "Konaci deluxe", a hotel "Grand" je primio prve goste nakon požara, saopštili su iz "MK Resort"-a.

- Prodaja aranžmana za narednu zimsku sezonu, odvija se veoma uspešno. Mali broj soba ostao je u ponudi po specijalnim uslovima za ranu rezervaciju sa 15% popusta - istakao je Nikola Avram, direktor "MK Mountain Resort"-a, dodajući da će se završetak svih radova u hotelu Grand obaviti do kraja oktobra.

Kompletno je renovirana recepcija, restorani, aperitiv bar, zapadno smeštajno krilo hotela, a završeni su i radovi u velnes i spa centru. Spoljni bazen i đakuzi dobili su toplu vezu sa zatvorenim bazenom, poput modernih evropskih spa centara.

Gostima apartmana "Konaci deluxe" biće omogućena i ušteda do 50% za dodatne usluge "MK Mountain Resort"-a, koju mogu ostvariti kupovinom animacijskih kartica. U ponudi je pet animacijskih kartica, koje uključuju izbor usluga po veoma pristupačnim cenama za porodice sa decom, kao i za mlađe korisnike kojima je prioritet sport i zabava u ski centru. Takođe, gosti ostvaruju popust od 10% za sve rezervacije smeštaja u apartmanima "Konaci deluxe", koji traje do 10. oktobra, saopštio je "MK Mountain Resort".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.