NavMenu

Život sa stilom - Prvi stanari u stambeno-poslovnom kompleksu "Alpha City" na Zvezdari početkom 2013.

Izvor: eKapija Ponedeljak, 02.07.2012. 12:31
Komentari
Podeli

Stambeno-poslovni kompleks "Alpha City" na beogradskoj opštini Zvezdara dobija obrise naselja koje će pružati izuzetan konfor i kvalitet življenja. Investitor "International Alpha Construction" najavljuje useljenje prvih stanara početkom 2013. godine.

- Kompleks se nalazi u ulici Živka Davidovića 81, na atraktivnoj lokaciji sa koje se pruža panoramski pogled ka centru Beograda. Osnovni koncept kompleksa "Alpha City" je "život sa stilom". Zbog toga je i odabrana lokacija u čijoj su neposrednoj blizini vrtić, škola, banke, pošta, dom zdravlja. Lokaciju odlikuje dobro razvijena saobraćajna infrastruktura- u blizini je Bulevar kralja Aleksandra, Ustanička i ulica Vojislava Ilića, kao i mreža javnog gradskog prevoza, čime je kompleks povezan sa svim delovima grada – kažu u kompaniji "International Alpha Construction".

U ponudi naselja "Alpha City" su stanovi različitih struktura i kvadratura, od jednosobnih do trosobnih, a odvojeno će biti ponuđena parking mesta i poslovni prostor. Planirana je izgradnja 299 stanova, 247 parking mesta i tri lokala.

- Standard gradnje je značajno iznad uobičajenih, jer se koriste isključivo prvoklasni materijali i oprema. Tako u standardnu opremu svakog stana ulaze sigurnosna vrata tipa "Mega", keramičke pločice "Marazzi", hrastov parket, aluminijumski prozori – navodi investitor.

Kvalitet života u ovom bloku dodatno je podignut poslovnim prostorom. U najnižem delu bloka, uz ul. Živka Davidovića, grade se supermarket i tri lokala. Predviđeni rok za izgradnju tog dela je april 2013. godine, ali se očekuje da radovi budu završeni već krajem ove godine.

O bezbednosti budućih stanara, uređenosti i čistoći prostora kompleksa, brinuće profesionalne službe održavanja i nadzora.

Pjaceta Pašina česma – užitak za pešake

Objekti su organizovani oko zajedničkog dvorišnog platoa - pjacete Pašina česma, čime se dobija miran ambijent za stanovanje. Dvorište će biti uređeno u vidu parka sa zelenilom i prostorom za igru dece koji je namenjen isključivo stanarima kompleksa "Alpha City".

Svi objekti imaju prilaz za osobe sa invaliditetom, a u zoni platoa omogućen je olakšan pristup kroz pasaž iz ulice Kačićeve nove.

Kompanija "International Alpha Construction" osnovana je 2003. godine, a bavi se investiranjem u visokogradnju. Sedište kompanije je u ulici Živka Davidovića 81, www.alphaconstruction.rs.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.