NavMenu

Na Kopaoniku niče Zoned Kop Panorama - Luksuzni apart kompleks imaće impozantan broj apartmana, nekoliko spa centara i restorana, podzemne garaže... (FOTO)

Izvor: eKapija Sreda, 16.03.2022. 15:20
Komentari
Podeli
Maketa, zimska varijanta, autor Modelart Arhitekti (Foto: Anđelka Pendić)Maketa, zimska varijanta, autor Modelart Arhitekti
Na početku vikend naselja Kopaonik niče petokrilni apart hotel Zoned Panorama sa 300 apartmana, podzemnom garažom sa 200 parking mesta i velnes spa centrom.

Investitor gradnje vredne oko 20 mil EUR je Zoned Kop Panorama doo iz Raške, a projektant Lamda Studio Novi Sad.

Zoned Panorama se, prema rečima direktora Miloša Nedića, gradi od aprila prošle godine. Na 35.000 m2 bruto površine nalaziće se i restoran, kafe bar, picerija, zatvoreni bazen, slane sobe, saune, đakuzi, teretane i dečje igraonice.
(Foto: Lamda Studio)

Objekat koji je spoj moderne tradicionalne i planinske arhitekture će, navodi Nedić za eKapiju, krasiti panoramski pogled iz apartmana i iz spa centra.

Apart hotel će raditi sklopu hotela Zoned koji posluje već 12 godina, a Nedić ističe da će za kupce apartmana postojati i mogućnost izdavanja apartmana preko recepcije hotela.
Maketa, autor Modelart Arhitekti (Foto: Anđelka Pendić)Maketa, autor Modelart Arhitekti

- Pored objekta Zoned Panorame koji planiramo da završimo početkom 2025. godine, već projektujemo još nekoliko zgrada koje će biti spojene toplom vezom, tako da će to za nekih pet do sedam godina sve biti jedan veliki kompleks pod nazivom Zoned Kop Panorama, koji će imati tri spa centra i nekoliko restorana i posetioci će moći sve da ih koriste – najavljuje Nedić.
(Foto: Lamda Studio)

On pojašnjava da Zoned već ima 200 izgrađenih apartmana, dva restorana i dva spa centra koji su u funkciji, ali da će pomenutom novogradnjom biti zaokružena koncepcija Panorame kao velikog, luksuznog kompleksa, koji se za sada može videti na maketi koju je izradio Modelart Arhitekti iz Novog Sada.


B. Petrović

Fotogalerija
Zoned Kop Panorama
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.