NavMenu

Leskovački sajam gradiće stambeno-poslovni kompleks na više od 20.000m2 sa 146 stanova i 17 lokala

Izvor: eKapija Utorak, 27.07.2021. 08:41
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Metla komerc)Ilustracija
Preduzeće Leskovački sajam d.o.o. gradiće u Leskovcu stambeno-poslovni objekat koji će se prostirati na površini od 21.384,90 m2.

U planu je da objekat ima dva podzemna nivoa, zatim prizemlje i 6 spratova u kojima će biti izgrađeno ukupno 146 stanova i 17 lokala. Predviđeno je da kompleks ima 3 funkcionalne jedinice, odnosno ulaza. U prvom ulazu biće izgrađeno 57 stanova i 8 lokala; u drugom, 49 stanova i 8 lokala; i u trećem, 40 stanova i 1 lokal.

Odeljenje za urbanizam gradske uprave Leskovca investitoru je izdalo rešenje o građevinskoj dozvoli u kojoj se navodi da je za potrebe izgradnje novog stambeno-poslovnog kompleksa potrebno da se poruši jedan objekat, aneks uz halu Leskovačkog sajma, strukture P+1 i dodaje se da je utvrđen iznos doprinosa za uređenje građevinskog zemljišta u iznosu od 41.738.182,74 dinara.

Kako se navodi u obrazloženju rešenja, investitor je obavezan da započne izvođenje radova najkasnije u roku od 3 godine od dana izdavanja građevinske dozvole.


N. I.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.