NavMenu

Počinje gradnja nove poslovne kule u Beogradu vredne 73 mil EUR - Skyline Omnia biće visoka 132 metra

Izvor: Promo Četvrtak, 19.11.2020. 12:47
Komentari
Podeli
(Foto: Skyline Belgrade)
U novembru počinje izgradnja još jednog projekta u Ulici kneza Miloša, pod nazivom Skyline Omnia, koji će se nalaziti u okviru modernog stambeno-poslovnog kompleksa Skyline Belgrade. Investitor projekta, AFI Europe Serbia, ističe da će ova funkcionalna biznis kula, čija je vrednost 73 mil EUR, predstavljati jedan od simbola prestonice.

Skyline Omnia imaće 31 sprat, i sa ukupnom visinom od 132 metra prostiraće se na skoro 40.000 m2. U ovoj poslovnoj kuli neće biti čekanja na liftove, budući da je po projektu predviđeno čak 11 brzih liftova za zaposlene i posetioce. Zakupcima će biti obezbeđena maksimalna fleksibilnost, jer će postojati mogućnost da svaki sprat bude podeljen prema njihovim zahtevima i potrebama. Površine prostora za izdavanje, od 250 m2 do 920 m2 po spratu, omogućavaće da se svaka delatnost organizuje na optimalan način. Ova savremena zgrada predstavljaće primer upotrebe opreme visoke tehnologije, a svojom sofisticiranom telekomunikacionom opremom ispunjavaće LEED Gold standard.
(Foto: Skyline Belgrade)
Nedostatak parking mesta u centru Beograda jedan je od važnih problema poslovnog sveta, ali korisnici poslovne kule Skyline Omnia neće morati da brinu o tome, jer će na raspolaganju imati 479 garažnih parking mesta. Prizemlje je predviđeno za maloprodajne lokale, a svaki peti sprat imaće terasu.

Ovako koncipirana zgrada na prestižnoj lokaciji, predstavljaće pravi izbor za kompanije kojima je neophodno prvoklasno, kvalitetno i inspirativno radno okruženje. Ekskluzivni zastupnik za izdavanje ove jedinstvene poslovne kule je CBS International, vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji, koja je deo Cushman & Wakefield grupe.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.