NavMenu

KBA Investment u Pančevu gradi više od 5.000 m2 za stanovanje - Dva objekta sa 46 stana i jednim lokalom

Izvor: eKapija Četvrtak, 22.10.2020. 09:52
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: mosher/shutterstock.com)Ilustracija
Višeporodični stambeno-poslovni objekat i stambeni objekat u planu su u Pančevu, u Ulici Oslobođenja 84. Investitor je КBA Investment d.o.o. iz Beograda, dok je za urbanistički projekat bio zadužen Art Royal Inženjering iz Pančeva.

Planirani objekat sadrži 47 funkcionalnih jedinica (46 funkcionalnih jedinica namenjenih stanovanju i jedna funkcionalna jedinica namenjena poslovanju). Ukupna bruto površina objekata je 5.270,14 m2.

Višeporodični stambeno-poslovni objekat Po+Pr+4+Ps - je objekat u nizu, koji sadrži 29 funkcionalnih jedinica od kojih su 28 namenjenih stanovanju, a jedna funkcionalna jedinica je namenjena poslovanju. Ukupna bruto površina objekta je 3245.99 m2. Ovde se predviđa 16 garažnih mesta i 15 parking mesta.

U podžemnoj etaži nalazi se 16 garažnih mesta i zajedničke prostorije. U prizemlju objekta su planirane zajedničke prostorije, tri garažna parking mesta, poslovni porstor i zajednički prostor za odlaganje smeća (devet kontejnera).
Prvi, drugi, treći, četvrti i povučen sprat su namenjeni za stanovanje. Prvi, drugi, treći i četvrti sprat sadrže po šest stanova, dok povučeni sprat sadrži četiri stana. Svaka stambena jedinica sadrži: dnevni boravak, sobe, kuhinju, trpezariju, kupatilo, hodnik, ostavu i terasu. Stanovi su jednostrano orjentisani.

Višeporodični stambeni objekat Po+Pr+3 - je objekat u unutrašnjosti parcele, kao objekat nizu. Sadrži 19 funkcionalnih jedinica, koje su namenjene stanovanju. Objekat se gradi u unutrašnjosti parcele, kao dvorišni objekat, i on se prema Planskom dokumetu gradi kao objekat koji sadrži jednu etažu manje. Ukupna bruto površina objekta je 2024.15m2. Predviđeno je 19 garažnih mesta.

U podžemnoj etaži malazi se 19 garažnih mesta i zajedničke prostorije. Prizemna etaža je namenjena za stanovanje. Prizemlje sadrzi četiri stana. Prvi, drugi i treći sprat su namenjeni za stanovanje. Prvi, drugi i treći sprat sadrže po pet stanova. Svaka stambena jedinica sadrži: dnevni boravak, sobe, kuhinju, trpezariju, kupatilo, hodnik, ostavu i terasu. Stanovi su jednostrano orjentisani.

A. K.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.