NavMenu

Prodaje se autobuska stanica i kompleks ATP Vojvodina po početnoj ceni od 6,6 mil EUR

Izvor: Radio 021 Četvrtak, 15.10.2020. 13:15
Komentari
Podeli
(Foto: Google Maps/ screenshot)
Kompleks ATP Vojvodina u čijem su sastavu autobuska stanica, novi i stari servis autobusa i drugi objekti, ponuđen je na prodaju u tri odvojene celine po početnoj ceni od oko 785 miliona dinara.

Ovo nije prvi put da se prodaju objekti u sklopu preduzeća koje je već gotovo deceniju ugašeno, a za koje je posle neuspele privatizacije sud proglasio bankrotstvo.

Ranije prodaje tokom stečajnog postupka, koje su se odnosile samo na pojedine objekte, nisu uspele jer nije bilo zainteresovanih, a sada su cene nešto niže nego ranije.

Sama autobuska stanica od skoro 5.000 kvadrata sa pratećom benzinskom stanicom i drugim objektima na parceli od oko dva hektara, nudi se po početnoj ceni od 3.711.526,92 EUR.

Kao posebna celina po ceni od 1.805.100,09 EUR prodaje se novi servis za autobuse od oko 2.800 kvadrata sa pratećom manjom zgradom i parcelom nešto većom od jednog hektara.


Treću celinu kompleksa ATP Vojvodina, koja je na prodaju po početnoj ceni od 1.125.285,74 EUR, čine stari servis od preko 2.000 kvadrata i stara upravna zgrada od oko 500 kvadrata sa drugim objektima na parceli većoj od jednog hektara.

Ponude za kupovinu se dostavljaju do 17. novembra u 10.45 u prostorijama ATP Vojvodina, a otvaranje ponuda je u 11 časova.

U roku od nedelju dana od otvaranja ponuda, ukoliko budu ispravne, stečajni upravnik će po predlogu Komisije doneti odluku o nauspešnijoj ponudi, a ugovor o prodaji će biti potpisan tri dana nakon prijema obaveštenja.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.