NavMenu

Cerska ulica u Loznici dobiće zgradu sa 56 stanova, tri lokala i dečijim igralištem

Izvor: eKapija Četvrtak, 01.10.2020. 14:50
Komentari
Podeli
(Ilustracija) Cerska ulica u Loznici, na broju 1, trebalo bi da dobije novi višeporodični stambeno-poslovni objekat, za koji je Odeljenje za planiranje i izgradnju Gradske uprave grada Loznice donelo izmene u građevinskoj dozvoli.

Naime, investitor Gradeks iz Loznice gradi objekat na parceli površine 1.362 m2. Površina pod objektom je 759,82m, a spratnost je Su2+Su1+Pr+5 (suteren2 + suteren1 + prizemlje + pet spratova).

U suterenu 2 je poslovni deo (tri lokala), pomoćni i tehnički prostor, saobraćajnice i zajednička garaža sa 25 parking mesta. U suterenu 1 je zajednička garaža sa 27 parking mesta, saobraćajnice i komunikacije. U prizemlju je ulaz u objekat, komunikacije i osam stanova, a na spratovima 48 stanova. Predviđeno je devet parking mesta na parceli.

Na parceli su predviđeni kolski i pešački prilazi i zelenilo sa dečijim igralištem.

Ukupno je predviđeno 56 stanova i tri lokala.

UBGP je 6.209,49m2, a ukupna neto površine objekta 5.292,62m2. Predračunska vrednost iznosi 350.000.000 dinara bez PDV-a .

Projekat za građevinsku dozvolu uradilo je Društvo za konsalting, promet i usluge SUBIĆ COMPANY d.o.o. Loznica.

A. K.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.