NavMenu

Virtuelni REBEC 2020 zakazan za 30. jun i 1. jul

Izvor: eKapija Petak, 05.06.2020. 15:51
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Shutterstock.com)Ilustracija
Trinaesti Beogradski samit nekretnina, REBEC 2020, biće održan onlajn 30. juna i 1. jula. Najveći balkanski samit nekretnina ove godine održava se pod nazivom "Ujedinjene razlike", saopštili su organizatori.

- U poslednjih 12 godina dali smo priliku da se čuje glas svetskih lidera u oblasti nekretnina iz 33 zemlje. REBEC 2020 otvoriće najznačajnije regionalne i svetske teme, sa uvidom u blisku, ali i daleku budućnost - navodi se u saopštenju.

REBEC 2020, dodaje se, prvi dvodnevni virtuelni događaj u Evropi, daje šansu da se čuju vodeći regionalni i svetski urbani planeri, arhitekte, developeri, procenjivači, kao i predstavnici hotelskih grupa, advokatskih kancelarija i konsultantskih kuća.

Samit će se prenositi preko Whova platforme, na kojoj su organizatori napravili virtuelne konferencijske sale i prirpemili interaktivne panele i prezentacije.


Učesnici samita dobiće pristup mobilnoj aplikaciji REBEC.

Program samita REBEC 2020 pogledajte ovde:



Preuzmite PDF dokument
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.