NavMenu

Prodaju se apartmani Jugobanke u Bečićima i garaža u Beogradu

Izvor: eKapija Subota, 30.05.2020. 09:41
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: alice-photo/shutterstock.com)Ilustracija
Agencija za osiguranje depozita oglasila je prodaju imovine Jugobanke u stečaju, neposrednom pogodbom sa poboljšanjem ponuda elektronskim putem.

Kako se navodi, predmet prodaje je pet garsonjera/apartmana u Bečićima, ukupne površine 115 m2, čija procenjena vrednost iznosi 206.195,03 EUR. Za depozit je neophodno izdvojiti 30.929,25 EUR.

Osim apartmana u Crnoj Gori prodaje se i garaža u Beogradu, na teritoriji opštine Stari grad, površine 45,58 m2, procenjene vrednosti 36.000 EUR. Depozit iznosi 5.400 EUR.

Nајnižа dоstаvlјеnа pоnuđеnа cеnа za garažu nе mоžе biti nižа оd 44.000 ЕUR, dоk zа nekrentine u Bečićima nајnižа dоstаvlјеnа pоnuđеnа cеnа nе mоžе biti nižа оd 133.251 ЕUR.

Rok za uplatu depozita i dostavljanje ponuda je 19. jun 2020. godine. Postupak neposredne pogodbe održaće se 25. juna 2020. godine u Beogradu.

Više o tenderu pogledajte OVDE.

Podsetimo, Agencija za osiguranje depozita, koja je i stečajni upravnik Nove Agrobanke, oglasila je prodaju nekretnina u martu, ali su sve prodaje zbog uvođenja vanrednog stanja obustavljene.

Prispele pisane ponude vraćene su neotvorene, a iznosi uplaćeni kao depozit isplaćeni uplatiocima.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.