NavMenu

U planu nova ulica u Beogradu, koja će spojiti Zvezdaru i Autokomandu

Izvor: Novosti Ponedeljak, 11.11.2019. 20:35
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: pramot/shutterstock.com)Ilustracija
Nova saobraćajnica dužine 3.200 metara spojiće ulicu Dimitrija Tucovića i Autokomandu. Kako je predviđeno nacrtom Plana detaljne regulacije za deo opštine Zvezdara, u nastavku Čigrijinine biće napravljena deonica ulice Nova 1 na raskrsnici sa Bulevarom kralja Aleksandra, kod Cvetkove pijace, kako bi se direktno povezala sa ulicom Gospodara Vučiča i Južnim bulevarom.

Kako pišu Novosti, buduća saobraćajna mreža podrazumeva širenje ulice Dimitrija Tucovića sa dve na četiri trake, do početka Čingrijine ulice, koju takođe očekuje proširenje.

Na delu od Preševske do ulice Vjekoslava Kovača planirana je nova deonica ove ulice, koja će se završavati kod okretnice autobusa 309. Pojedini objekti na ovoj trasi će morati biti srušeni.

U ulicama Dr Ludviga Hiršvelda, Dr Vladana Đorevića, Ivana Kapistrana, Prijedorskoj i delu Kordunaške pešački saobraćaj biće favorizovan u odnosu na motorni.

Nova početna stanica za vozila javnog gradskog prevoza biće izgrađena u zoni ulica Milana Rakića, Hektorovićevoj i Novoj 1. Trolejbuske linije biće produžene od postojećeg terminusa u Čingrijinoj do planirane okretnice.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.