NavMenu

Još jedan poklon Beogradu, kompleks za razvoj omladinskog i vrhunskog sporta – otvorena sportska hala “Vizura sport” u Zemunu

Izvor: eKapija Sreda, 21.10.2009. 11:23
Komentari
Podeli

Zoran i Goran RadojičićZoran i Goran Radojičić

Beograd i Srbija su dobili još jednu vrhunsku sportsku dvoranu - „Vizuru sport“ u Zemunu, u ulici Cara Dušana 105 (www.vizurasport.com ), a hala predstavlja još jednu u nizu investicija u istoimeni sportski kompleks. Naime, u sastavu kompleksa su ranije izgrađena trenažna hala „Mala Vizura“ i apartmani za sportiste, dok se za decembar 2009.godine najavljuje i otvaranje hotela.

Treću sportsku halu firme Vizura sport d.o.o. sinoć (20.10.2009) je svečano otvorio selektor košarkaške reprezentacije Srbije Duda Ivković, a odmah potom snage su na parketu odmerili košarkaši Mega Vizure i Crvene zvezde, nakon čega je usledila i odbojkaška utakmica crveno belih i OK „Vizure“.

Zoran i Goran RadojičićZoran i Goran Radojičić

- Nova dvorana se prostire na oko 1.300 m2, ima tri svlačionice, mali vip salon, vip ložu i ložu za novinare, kao i odvojene ulaze za igrače i publiku. Teren je veoma komforan, maksimalno prilagođen zaštiti igrača od povreda i zadovoljava sve domaće standarde, a u sklopu sale se nalazi i vrlo atraktivna teretana. Dvorana „Vizura sport“ će biti novi dom naša dva kluba – košarkaškog i odbojkaškog, koji imaju internacionalne ambicije, a od ove godine se takmiče u najeltnijim ligama Srbije. Međutim, predviđeno je da ugostimo i rvače, karatiste, gimnastičare, stono tenisere i brojne druge sportiste – naglasio je u intervju za eKapiju Goran Radojičić, jedan od tvoraca i investitora ovog velikog projekta.

Zoran i Goran RadojičićZoran i Goran Radojičić

Prema njegovim rečima, sala je predviđena za takmičenja najvišeg domaćeg nivoa, a kapacitet je oko 800 gledalaca.

Zoran i Goran RadojičićZoran i Goran Radojičić

- Dvorana ima idealne uslove za pripremu i treninge pred neke veće utakmice timova koje bi se potom mečeve igrale u Areni ili Pioniru - naglasio je naš sagovornik.

U neposrednoj blizini sale nalazi se 15 apartmana koji služe za smeštaj sportista Vizure koji nisu iz Beograda i oni su već sada useljeni. Treći deo kompleksa, hotel, biće završen krajem godine i imaće kapacitet 20 soba.

Zoran i Goran RadojičićZoran i Goran Radojičić

- Objekat će posedovati i zatvoreni bazen, mini teretanu, wellness centar, kongresnu salu i lobi bar. Već za mesec dana hotel bi mogao da primi prve sportiste, ali će kompletno biti završen u decembru – rekao je sagovornik eKapije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.