NavMenu

Grdelica dobila hotel sa savremenim restoranom posle više decenija - Na proleće 2020. gradiće se i velika bašta (FOTO)

Izvor: eKapija Petak, 18.10.2019. 14:17
Komentari
Podeli
Svečana sala hotela u GrdeliciSvečana sala hotela u Grdelici
Grdelica je posle više decenija dobila hotel sa savremeno opremljenim restoranom.

Investitor Stevan Stamenković radni vek proveo je u Americi i rešio da svoje penzionerske dane provede u rodnom kraju, pa i da pokrene turizam. Pre 10 godina, za oko 100.000 EUR kupio je stari hotel Morava koji je bio u zapuštenom stanju, da bi posle ulaganja i renoviranja na njegovom mestu nastao novi hotel.

- Imamo sedam soba, dvokrevetnih i jednokrevetnih. Skoro svi radovi su završeni, ostalo je još nešto malo na opremanju soba i očekujemo da ćemo za 10-15 dana moći da primimo prve goste - rekao je za eKapiju menadžer hotela Đorđe Mitić.

On je dodao da će hotel, koji se sada zove Alibaba s & s, Grad Jelica, u budućnosti najverovatnije nositi ime po prethodniku, hotelu Morava.

U okviru hotela postoji i svečana sala za proslave kapaciteta 230 mesta, kao i restoran koji radi svakog dana i koji prima do 80 gostiju.

- U planu je da na proleće 2020. godine izgradimo veliku baštu u okviru hotela kakva je nekad bila. Hoćemo da privučemo turiste u Grdelicu, kako bi se i opština brže razvijala - kaže Mitić.

I. Milovanović
Fotogalerija
Hotel u Grdelici
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.