NavMenu

Završena izgradnja "Bulevar Centra" u Novom Sadu - investicija od 42 mil EUR

Izvor: Beta Sreda, 14.10.2009. 14:37
Komentari
Podeli

Bulevar CentarBulevar Centar

Građevinska kompanija "Aleksandar gradnja" iz Novog Sada završila je izgradnju "Bulevar Centra" u Novom Sadu, u koji je investirano 42 mil EUR, izjavio je vlasnik kompanije Vojislav Gajić.

Gajić je na konferenciji za novinare rekao da je i, pored svetske ekonomske krize, koja je posebno pogodila građevinski sektor, izgradnja "Bulevar Centra" završena u predviđenih 18 meseci i da su izmirene sve obaveze prema kooperantima.

- Zajedno sa izvođačem radova, preduzećem "Budućnost", pokazali smo šta sve može da se uradi uz disciplinu, rad i stručnost - rekao je Gajić.

Prema njegovim rečima, "Bulevar centar", površine 71.000 m2, smešten je na uglu Bulevara oslobođenja i Ulice Novosadskog sajma, na placu koji je "Aleksandar gradnja" otkupila od Hypo Alpe-Adria banke.

"Bulevar Centar" ima poslovni prostor od 20.000 m2, 410 stanova i 400 garažnih mesta.

Stambeni deo objekta ima i nekoliko luksuznih stanova sa zasebnim direktnim ulazom pomoću lifta. U ponudi su i dupleks stanovi i takozvani "penthaus" stanovi sa pogledom na grad, koji se nalaze u potkrovlju i površine su do 315 m2.

U okviru "Bulevar Centra" su i otvoreni bazen i kafe bar, koji se nalazi na vrhu kule, dok su u potkrovlju predviđeni spa i fitnes centar, kao i restoran sa pogledom na Novi Sad.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.