NavMenu

Mona Plaza primiće prve goste početkom decembra 2019. godine - U novom hotelu sve u znaku Šonda čokolade

Izvor: eKapija Ponedeljak, 16.09.2019. 16:20
Komentari
Podeli
Hotel Mona Plaza otvoriće svoja vrata za prve goste početkom decembra, rečeno je za eKapiju iz kompanije Mona Hotel Management.

- "Soft opening" planiran je za početak decembra kada otvaramo vrata za naše prve goste, a ujedno ćemo biti i domaćini prvih konferencija koje smo ugovorili. Za nekoliko meseci nakon toga planirano je i svečano otvaranje - kaže za eKapiju Milica Stojanović iz kompanije Mona Hotel Management.

Pošto je Mona Plaza izgrađena na mestu nekadašnje prve beogradske fabrike čokolade, tako će se i u novom hotelu sve biti u znaku ove poslastice.

- Naime, kafeterija i poslastičarnica Šonda nalaziće se u zgradi prve srpske fabrike čokolade koja je ujedno i sastavni deo hotela. Uz brend Šonda koji smo oživeli nakon jednog veka, naši gosti će imati priliku da uživaju u ukusima čokolade za koju verujemo da će ponovo postati omiljena poslastica Beograđana, ali i svih naših gostiju. Između ostalog, naš novooformljeni kulinarski tim hotela Mona Plaza je nedavno za jedan događaj u hotelu Zlatibor Mona predstavio novi koncept kafe pauze u znaku čokolade, koji ćemo uvesti u ponudu hotel Mona Plaza. Uz kreativnost našeg pastry šefa Petra Žuljevića, ujedno autora emisije "Sa slatkim na ti", čokoladna kafe pauza će biti samo jedna od novina koje ćemo uvesti u standardnu praksu poslovnih događaja - kaže nam Stojanović.

Osim ovoga, kako kaže naša sagovornica, hotel Mona Plaza će se razlikovati i po urbanoj lokaciji donjeg Dorćola, kao i zgradi fabrike Šonda čiji je stari izgled sačuvan i obnovljen.

- Na ovaj način omogućili smo specifično iskustvo kroz spoj savremenog i istorijskog. Jedan deo naših smeštajnih kapaciteta nalaziće se upravo u zgradi fabrike, što verujemo da će biti poseban i nesvakidašnji doživljaj za goste koji će boraviti u tim sobama i apartmanima. Takođe, ono što nas izdavaja jeste i veliki multifunkcionalni prostor za organizaciju svih tipova događaja i proslava. Posebno se možemo pohvaliti jedinstvenim pogledom na ceo Beograd koji se pruža iz nove zgrade našeg hotela - kaže Milica Stojanović.


Otvaranje hotela Mona Plaza nije jedina investicija kompanije Mona Hotel Management. Naime, za sledeću godinu najavljno je i kompletno renoviranje hotela Zlatibor Mona, dok je za 2021. godinu planirano proširenje kapaciteta hotela Javor u Kušićima.

D. O.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

13.04.2024.  |  Finansije

Srbija i Crna Gora blagovremeno da potpišu sporazum o otvaranju graničnih prelaza sa tačkom spajanja u Boljarima

Potrebno je preduzeti aktivnosti u cilju blagovremenog potpisivanja sporazuma o otvaranju graničnih prelaza ili zajedničkog graničnog prelaza na budućem auto-putu, sa tačkom spajanja u Boljarima, između pograničnih opština Sjenica i Bijelo Polje. To je saopšteno na sastanku koji je održan u Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore. To je drugi sastanak Mješovite crnogorsko–srpske komisije za praćenje sprovođenja sporazuma

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.