NavMenu

Oglašena prodaja nekretnina u svojini grada Beograda

Izvor: eKapija Petak, 13.09.2019. 08:40
Komentari
Podeli
(Foto: Africa Studio/shutterstock.com)
Grad Beograd oglasio je otuđenje delova nepokretnosti u javnoj svojini grada u postupku javnog nadmetanja.

Kako se navodi u tenderu, predmet prodaje su 3/4 idealnih delova stanova u ulici Cara Nikolaja Drugog broj 62 i Vukice Mitrović broj 39 i 41. Ukupna početna cena nepokretnosti iznosi 162.983 EUR. Prodaju se i 6/18 idealnih delova poslovnih prostora i 6/18 idealnih delova stanova broj 5 i 7 u ulici Cara Nikolaja Drugog broj 50. Njihova početna cena iznosi 108.570 EUR. Takođe, oglašena je i prodaja 3/24 idealnih delova poslovnih prostora 1/BB i 2/BB u Bulevaru kralja Aleksandra broj 355, čija ukupna početna cena iznosi 7.662,50 EUR.

Pravo učešča na tenderu imaju sva pravna i fizička lica koja ispune tražene uslove. Navedene nepokretnosti prodaju se u viđenom stanju, bez prava kupaca na naknadnu reklamaciju.


Poslednji dan za podnošenje prijava je 18. septembar 2019. godine, dok je javno nadmetanje zakazano za 20. septembar u 10 sati.

Više informacija o imovini koja se prodaje i uslovima tendera možete videti OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.