NavMenu

Park 11, kompleks na Novom Beogradu, biće završen u maju 2020. - Već prodato više od 60 stanova (FOTO)

Izvor: eKapija Utorak, 11.06.2019. 15:48
Komentari
Podeli
(Foto: Energoprojekt)
Novi Beograd bi prvog dana maja 2020. godine trebalo da dobije novi objekat, Park 11, koji kao sopstvenu investiciju realizuje Energoprojekt holding a.d. sa svojim zavisnim preduzećima. Park 11 će se prostirati na 29.000 m2, u Bloku 11a, između bulevara Mihaila Pupina i bulevara Nikole Tesle. Okružen kompleksom elitnih zgrada, nalazi se u neposrednoj blizini Dunava, kao i Opštine Novi Beograd, Osnovne škole Kralj Aleksandar, Doma zdravlja i drugih gradskih sadržaja.

Gradnja je počela 1. septembra 2018. godine. Grade se 134 stana, sa kvadraturama od 50 m2 do 220 m2. U prizemlju zgrade biće smešteni različiti trgovinski i uslužni lokali, njih ukupno 16, a u podzemnim etažama objekta nalazi se parking prostor sa 208 mesta.

- Završeni su zemljani radovi sa šipovima i dijafragmama i konstrukcija dve podzemne etaže. U toku su radovi na AB konstrukciji. Radi se treći sprat. Međurok za završetak konstrukcije je 31.8.2019. Ukupna investicija iznosi 28 mil EUR, a građenje objekta košta 21 mil EUR - rekla je za eKapiju dipl. inž. Biljana Kaplarević Marjanović, direktor Energoprojekt Parka 11 d.o.o.

Dodala je da je prodaja stanova, lokala i garaža započeta još u oktobru 2018. godine, a obavlja je direktno Energoprojekt. Do sada je prodato skoro 50% svih nepokretnosti. Od pomenuta 134 stana, do sada je prodato više od 60.

- Interesovanje za Park 11 je bilo veliko i pre početka prodaje, što je očekivano s obzirom na atraktivnost same lokacije. Ovako dobar rezultat prodaje u fazi godinu dana pre završetka objekta, rezultat je izrazite funkcionalnosti i modernog dizajna stanova, prilagođenih aktuelnim očekivanjima kupaca, o čemu se posebno vodilo računa prilikom projektovanja - naglašava Kaplarević Marjanović.

Od 134 stanova već prodato 60 (Foto: Energoprojekt)Od 134 stanova već prodato 60


Posebna pažnja posvećena je odabiru materijala i opreme, samog objekta, ali i pojedinačnih stanova, rekla je sagovornica:

- Cilj nam je da sagradimo objekat koji ispunjava visoke kriterijume po osnovu kvaliteta i estetskih arhitektonskih vrednosti. Ono čime se objekat Park 11 izdvaja od prestižnih objekata kojima je okružen, predstavlja posebno uređen plato idealan za opuštanje i provođenje slobodnog vremena budućih stanara.


Ovaj projekat udruženo realizuju preduzeća sitema Energoprojekt: EP Holding preko posebno osnovanog EP PARK 11 kao investitor, EP Urbanizam i arhitektura kao projektant, EP Visokogradnja kao izvođač i EP Industrija kao stručni nadzor.

Aleksandra Kekić


Fotogalerija
Park 11, Novi Beograd - Energoprojekt
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.