NavMenu

"Univerexport" prelazi u novu poslovnu zgradu - osim kancelarijskog prostora i distributivni centar, veleprodaja i restoran

Izvor: eKapija Sreda, 12.08.2009. 13:53
Komentari
Podeli

Sedište jednog od vodećih trgovinskih lanaca u Vojvodini, "Univerexport" d.o.o, od 19. avgusta biće na novoj lokaciji. U novoj poslovnoj zgradi, koja će se prostirati na oko 8.000m², pored kancelarijskog prostora biće i novi distributivni centar. Novo sedište "Univerexporta" biće na Sentandrejskom putu 165, u Novom Sadu, popularnijem pod nazivom "Rimski šančevi".

U novu poslovnu zgradu, investirano je oko 3,5 mil EUR, a "Univerexport" će u okviru sedišta kompanije imati jedan od najsavremenijih distributivnih centara. Magacinski prostori, sa platoom od 10 prijemnih rampi prostiraće se na površini od 5.020m². Skladištenje i distribucija robe vršiće se na 5.700 komisionih mesta, a magacin će biti opremljen najsavremenijim sistemom za rad, sa lokacijskim oznakama.

U okviru nove poslovne zgrade, poslovaće i veleprodaja, sa velikim šou rumom, na površini od preko 200m².

U okviru distributivnog centra biće i 4 plus komore i jedna minus komora, kao i dve komore za voće i povrće, ukupne površine od oko 550m².

Nova poslovna zgrada imaće restoran za sve zaposlene, kao i VIP restoran i kafić, a predvorje poslovne zgrade ukrašavaće plato sa fontanom i zelenom oazom.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.