NavMenu

Kompleks Žubor u Kuršumlijskoj banji čeka kupca

Izvor: eKapija Petak, 19.04.2019. 14:13
Komentari
Podeli
(Foto: Siegi/shutterstock.com)
Direkcija za imovinu i Fond PiO oglasili su prodaju banjskog kompleksa Žubor u Kuršumlijskoj banji.

Kako je navedeno u oglasu, početna cena je 1.887.782 mil EUR, a rok za dostavljanje pisanih ponuda 20. maj.

Kompleks Žubor obuhvata hotel spratnosti PR+Me+7, površine 16.200 kvadratnih metara, dve zgrade ugostiteljstva površine od oko 1.700 m2, restoran Prepolac, vilu Milica, bazen, niz manjih objekata, kao i zemljište čija je površina 95.900 m2.

Banjski kompleks se prodaje u viđenom stanju bez prava naknadnih reklamacija, a suvlasnici, Republika Srbija i RFZO, imaju pravo preče kupovine.

Inače, kako se navodi se u tenderskoj dokumentaciji, predmet otuđenja jedino nije objekat u kojem je izvor geotermalne vode.

Naime, budući kupac će način korišćenja i eksploatacije termalnog izvora regulisati u skladu sa uslovima i postupkom propisanim odredbama Zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima, a naknadu za korišćenje u skladu sa Zakonom. o naknadama za korišćenje javnih dobara.

Više informacija o tenderu možete pogledati OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.