NavMenu

Na prodaju nepokretnosti Univerzal banke i Jugobanke u nekoliko srpskih gradova

Izvor: eKapija Sreda, 27.03.2019. 10:06
Komentari
Podeli
(Foto: shutterstock.com/BlueSkyImage)
Agencija za osiguranje depozita u svojstvu stečajnog upravnika oglasila je prodaju nepokretne imovine Univerzal banke i Jugobanke putem javnog prikupljanja ponuda (tendera sa poboljšanjem).

Među mnogobrojnim nepokretnostima Univerzal banke koji su ponuđeni na prodaju, izdvoja se zgrada poslovnih usluga u Francuskoj ulici u Beogradu, površine 949,32 m2, vrednosti procenjene na oko 1,85 mil EUR, kao i industrijski kompleks u ulici Ljubomira Nenadovića u Novom Sadu sastavljen od 11 objekata poslovne namene (zgrada poslovnih usluga, zgrade za proizvodnju kamena, pomoćne zgrade i garaže), ukupne površine 4.484 m2, sa vrednošću procenjenom na približno 1,2 mil EUR.

Na prodaju su, između ostalog, još i poslovni prostori u Beogradu, Nišu, Vranju i Lučanima, poljoprivredno zemljište u Tadenju kod Kraljeva, u Šantarovcu kod Jagodine i u Biljači kod Bujanovca, porodične zgrade u Crvenki i Pocerskom Pričinoviću i gradsko građevinsko zemljište na Novom Beogradu.

Kada je reč o nepokretnostima Jugobanke, na prodaju se nudi suvlasnički deo poslovne zgrade u Makedonskoj ulici u Beogradu, ukupne površine 4.138 m2 i osnovna sredstva, laka trezorska vrata i šest čeličnih kasa sa tri brave, vrednosti procenjene na oko 2,2 mil EUR, što je i minimalno prihvatljiva vrednost za određivanje visine ponude.

Otkup tenderske dokumentacije moguć je do 8. aprila 2019. godine, a uplata depozita i dostavljanje ponda do 30. aprila.

Javno otvaranje ponuda za imovinu Jugobanke zakazano je za 8. maj u 12 časova, a za imovinu Univerzal banke 9. maja 2019. u isto vreme, na adresi Univerzal banke u Beogradu.

Detalje o tenderu možete pogledati OVDE.







Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Energija, IT, Telekomunikacije

EPS pustio u rad mobilnu aplikaciju "Uvid u račun"

Elektroprivreda Srbije (EPS) pustila je u rad mobilnu aplikaciju "EPS Uvid u račun". Putem aplikacije, domaćinstva i mali kupci imaju mogućnost da na mobilnom telefonu, na veoma jednostavan način prate potrošnju električne energije, plate račune, provere mesečne zaduženja i uplate tri godine unazad, kao i da dobiju obaveštenja i ulože prigovor., saopštio je EPS. Mobilna aplikacija "EPS Uvid u račun" dostupna je korisnicima na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.