NavMenu

Novi koncept življenja u stambeno-poslovnom kompleksu EX ING HOME 65

Izvor: Promo Sreda, 06.03.2019. 15:50
Komentari
Podeli
Na atraktivnoj lokaciji na Novom Beogradu, u Bloku 65, nalazi se stambeno-poslovni kompleks EX ING HOME 65. Prostrani i visokofunkcionalni stanovi u budućem kompleksu predstavljaju jedinstvenu stambenu ponudu i poseban koncept življenja. Stanovi svih struktura pružaju komfor i funkcionalnost stanarima svih generacija i različitih životnih stilova. Zahvaljujući pažljivo odabranim pozicijama svakog stana, čitava stambena ponuda se sastoji od svetlih i udobno projektovanih stanova, koji su koncipirani tako da nude širok spektar enterijerskih rešenja i mogućnosti za uređenje.

Kompleks se sastoji od dve lamele, odnosno 147 stanova i 2 nivoa garažnog prostora sa 187 mesta za parkiranje. EX ING HOME 65 nudi stanove različitih tipova i struktura, od jednosobnih do četvorosobnih, kao i luksuzne penthouse stanove sa prostranim terasama i panoramskim pogledom. Posebna prednost kompleksa jeste izbor najkvalitetnijih građevinskih materijala i dizajn zelenih površina u unutrašnjem dvorištu. Takođe, sistem obezbeđenja i video nadzora je dostupan 24/7, kao i Smart House sistem.

Kompanija Exing B&P je jedna od najuspešnijih koja posluje na domaćem tržištu i u regionu u oblasti građevinarstva. Posluje više od 25 godina, a stambeni projekti koji su privukli posebnu pažnju klijenata su A blok, New South i drugi. Osim razvoja stambenih projekata, kompanija Exing je bila angažovana i na izgradnji hotela Hilton u Beogradu, kao i na rekonstrukciji hotela Crowne Plaza.


Ekskluzivna prodaja stanova poverena je najvećoj konsultantskoj kompaniji CBRE.

Detaljne informacije o projektu i prodaji nalaze se na sajtu www.exinghome.rs.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.