NavMenu

U ponedeljak, 24.juna, u Sava centru počinje trodnevni sajam nekretnina - REBEC 2009

Izvor: eKapija Nedelja, 21.06.2009. 13:35
Komentari
Podeli

(detalj sa REBEC 2008)

U predvorju plave dvorane Centra "Sava", u ponedeljak 22.juna u 12 sati, otvoriće se ovogodišnji REBEC događaji.

Sajam će otvoriti Edward Jervis, direktor MIPIM-a, MAPIC-a i MIPIM Horizonsa za Jugoistočnu Evropu. BIće to prilika da se stanje razvoja nekretnina u regionu i opšte stanje u svetu prokomenatriše pred uglednim zvanicama. Sam dolazak gospodina Jervisa upravo ukazuje i potvrđuje njihova pozitivna očekivanja na ovom tržištu.

Posle otvaranja, prezentacionu priliku dobiće izlagači , a projekte i potencijale pokazaće, između ostalih, Delta Real Estate, Verano Grupa, Eyemaxx, Interspeed, Invesmnet Inženjering, YU Kapital, Urbanistički zavod grada Beograda, Danos BNP Paribas RE, Dunav Osiguranje, Immorent, kao i izlagači iz inostranstva kao što su Beyond i So.Ge iz Italije ili Expo Real iz MInhena, ICSC sa sedištem u Londonu i MIPIM Horizons.

Od 14:15 počinju paneli na sajamskom delu događanja, a prvi će nositi naziv Facility Management AfterNoon. Na ovim , izuzetno pažljivo pripremljenim panelima će nastupiti gosti iz inostranstva, kao i domaći profesionalci koji posluju u ovoj poslovnoj grani, a nastupiće i predstavnici Hauzmajstora, Robnih kuća Beograda i ION Solutions.

Narednog dana, 23. juna u 9 sati počinje Konferencijski deo, sa 4 panela istog dana i 3 panela koji će se održati trećeg dana sajma, 24. juna.

Svi REBEC događaji će se završiti 24. juna u 15 sati, kada će na sajamskom delu biti predstavljen investicione ideje i projekti koji su tokom 2008 .godine pobudili interesovanje svojom čitanošću na "eKapija" portalu.

Više detalja pogledajte na www.rebec.rs

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Energija, IT, Telekomunikacije

EPS pustio u rad mobilnu aplikaciju "Uvid u račun"

Elektroprivreda Srbije (EPS) pustila je u rad mobilnu aplikaciju "EPS Uvid u račun". Putem aplikacije, domaćinstva i mali kupci imaju mogućnost da na mobilnom telefonu, na veoma jednostavan način prate potrošnju električne energije, plate račune, provere mesečne zaduženja i uplate tri godine unazad, kao i da dobiju obaveštenja i ulože prigovor., saopštio je EPS. Mobilna aplikacija "EPS Uvid u račun" dostupna je korisnicima na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.