NavMenu

Nova prodaja građevinskog zemljišta u Bloku 53 na Novom Beogradu - Cena 40% niža

Izvor: eKapija Četvrtak, 07.02.2019. 09:11
Komentari
Podeli
(Foto: Beoland)
Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala je oglas za prodaju građevinskog zemljišta na Novom Beogradu.

Putem javnog nadmetanja, ponuđeno je zemljište u Bloku 53 površine 21.058 m2, koja je u javnoj svojini grada Beograda i obuhvaćena Planom detaljne regulacije za područje privredne zone "Autoput" u Novom Beogradu, Zemunu i Surčinu.

Obaveza kupca je, navodi se u oglasu, da o svom trošku pripremi i opremi građevinsko zemljište.

Početna cena zemljišta iznosi 128.317.765,32 dinara, što predstavlja umanjenje od 40% u odnosu na cenu koja je važila tokom prva dva neuspela pokušaja prodaje u 2018. i koja je iznosila 213.862.942,20 dinara.

Rok za podnošenje prijava je 11. mart 2019. godine do 15 i 30 časova. Prijave se dostavljaju na adresu Direkcije, a javno nadmetanje biće održano dan kasnije, 12. marta u 11 časova, na istoj adresi.

Više detalja o ovm oglasu pogledajte OVDE.






Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.