NavMenu

Delta holding planira izgradnju nove upravne zgrade u Beogradu vredne 35 mil EUR (FOTO)

Izvor: eKapija Ponedeljak, 29.10.2018. 19:58
Komentari
Podeli
Budući izgled upravne zgrade Delta holdingaBudući izgled upravne zgrade Delta holdinga
Kompanija Delta holding planira izgradnju nove upravne zgrade u 2019. godini, saznaje eKapija.

Ukupna vrednost investicije je oko 35 mil EUR, a na osnovu različitih taksi i dozvola gradu Beogradu biće uplaćeno 2,5 mil EUR, kažu u Delta holdingu za naš portal. Projektovanje ovog objekta je u potpunosti završeno, a projekat enterijera uradio je Studio S iz Pariza.

- Mi smo odredili i raspored sedenja zaposlenih i podelu kancelarija. Novac je obezbeđen. Jedino što nedostaju su dozvole za početak radova - kažu iz ove kompanije za eKapiju

Nova poslovna zgrada Delta Holdinga nalaziće se na Novom Beogradu, između hotela Crowne Plaza i Genex apartmana. Ova zgrada projektovana je prema poslednjim svetskim standardima.

- Objekat če biti građevinski projekat A klase sa LEED sertifikatom koji garantuje primenu najviših ekoloških standarda u domenu gradnje i održavanja. Zgrada će imati 13 spratova. Na dva podzemna sprata nalaziće se garaža sa skoro 200 parking mesta. Osim kancelarijskog prostora, na prizemju i mezaninu nalaziće se zajednički prostor za odmor, druženje zaposlenih, kao i fitnes centar i restoran. Prvih pet spratova namenjeno je za izdavanje, a od šestog do devetog sprata je predviđeno da bude kancelarijski i radni prostor Delta Holdinga i kompanija članica - kažu za naš portal u ovoj komapniji.

Po početku radova, kako kažu, biće potrebno 18 meseci da ovaj objekat završe i usele.


- Intezitet radova biće visok s obzirom na to da planiramo da preklapamo pojedine grupe radova. Prvih 6 meseci aktivno ćemo se baviti grubim građevinskim radovima, a zatim sledi izrada fasade I krova kako bismo pristupili finim enterijerskim radovima i opremanju prostora.

Prema očekivanjima ovaj projekat će uposliti 300-500 radnika dnevno. Projektovana su veoma savremena rešenja, pojedini elementi prvi put u Srbiji biće primenjeni na ovako velikom projektu. Izvođači će biti odabrani odmah po dobijanju neophodnih dozvola, a iz Delta holdinga najvljuju da će se sigurno orijentisati ka domaćim građevinskim kompanijama i ka primeni visokokvalitetnih modernih materijala.

Podsetimo, naredne godine Delta holding planira otvaranje dva šoping mola – Delta Planet u Banjaluci i Varni i hotel Indigo, ali i početak tri nova projekta Delta Planet Autokomanda, Delta Centar i novu poslovnu zgradu Delta Holdinga.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.