NavMenu

Tender za prodaju Nevene Leskovac u novembru - Na doboš prvo otišli građevinski objekti u Novom Beogradu

Izvor: eKapija Nedelja, 16.09.2018. 19:29
Komentari
Podeli
(Foto: EVGENIYA68/shutterstock.com)
Nova prodaja Nevene Leskovac kao pravnog lica biće u novembru, saznaje eKapija u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika.

Na doboš su prvo otišli građavinski objekti Hemijske industrije Nevena Leskovac u Novom Beogradu. Naime, Agencija za licenciraje stečajnih upravnika 14. septembra je oglasila prodaju dva građevinska objekta u Bulevaru Maršala Tolbuhina 46 (stari naziv Ulica Goce Delčeva) korisne neto površine 437 m2 i 137 m2. Početna cena je 28.493.085 dinara.

Iz Agencije su za naš portal objasnili da se ova imovina prodaje zasebno jer se time omogućava ostvarivanje najveće moguće vrednosti imovine i najvećeg mogućeg stepena namirenja poverilaca.

- Stekli su se svi uslovi da se imovina ponudi kao zasebna imovinska celina - zaključuju.

O tome da li ima zainteresovanih kupaca kažu da ne mogu da govore jer je to službena tajna. Objekti su, kako tvrde, u solidnom stanju i dati su u zakup do momenta prodaje odnosno unovčenja imovine.

Rok za otkup prodajne dokumentacije je 8. oktobar 2018. godine do 15 časova. Javno nadmetanje održaće se 15. oktobra 2018. godine u 11 časova. Ceo javni poziv možete pogledati OVDE.


Podsetimo, Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je po prvi put prodaju Nevene Leskovac kao pravnog lica u maju, ali je ona otkazana.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.