NavMenu

MPC počeo izgradnju tržnog centra u Vojislava Ilića - Vrednost ulaganja 100 mil EUR (FOTO)

Izvor: eKapija Sreda, 08.08.2018. 10:31
Komentari
Podeli
Budući izgled tržnog centraBudući izgled tržnog centra
Nov i moderan šoping centar, sa više od 43.000 kvadratnih metara prodajnog prostora i ukupne površine centra od 130.000 m2, gradi se na uglu ulica Vojislava Ilića i Mis Irbijeve. Reč je o investiciji kompanije MPC Properties, koja će u ovaj objekat uložiti više od 100 mil EUR.

Novi šoping centar, čije je otvaranje planirano početkom 2020. godine, svojom izgradnjom će obogatiti sadržaj na lokaciji gde postoji izuzetna potreba za modernom šoping destinacijom, saopštio je investitor, a zahvaljujući ovoj investiciji, kako dodaju, više od 150 najpoznatijih internacionalnih i regionalnih brendova svojom ponudom će oplemeniti ovaj deo Beograda.

- Pored lokacije, šoping centar biće prepoznatljiv i po inovativnom konceptu koji prati poslednje svetske trendove u retailu sa više otvorenih površina, puno prirodnog svetla i zelenila, a sve sa ciljem da se potrošačima pruži maksimalni ugođaj boravka i kupovine. Moderan i urbani dizajn objekta idejno je rešenje poznatog internacionalnog arhitektonskog biroa Chapman Taylor iz Diseldorfa.

Novi špoping centar će gostima ponuditi i bioskop, supermarket i bogat gastronomski izbor sa kafićima i restoranima.

Ovo je još jedna je u nizu investicija kompanije MPC Properties, koja je na tržištu poznata i po tome što u svom vlasništvu ima najveći šoping centar u regionu, UŠĆE Shopping Center.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Energija, IT, Telekomunikacije

EPS pustio u rad mobilnu aplikaciju "Uvid u račun"

Elektroprivreda Srbije (EPS) pustila je u rad mobilnu aplikaciju "EPS Uvid u račun". Putem aplikacije, domaćinstva i mali kupci imaju mogućnost da na mobilnom telefonu, na veoma jednostavan način prate potrošnju električne energije, plate račune, provere mesečne zaduženja i uplate tri godine unazad, kao i da dobiju obaveštenja i ulože prigovor., saopštio je EPS. Mobilna aplikacija "EPS Uvid u račun" dostupna je korisnicima na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.