NavMenu

Hotel InterContinental, kancelarije, šoping i restorani - Evo kako će izgledati Delta Centar na Novom Beogradu vredan 130 mil EUR (FOTO)

Izvor: eKapija Četvrtak, 19.07.2018. 15:02
Komentari
Podeli

(Foto: Delta Holding)
Kompanija Delta Holding planira da otvori tri gradlišta u srpskoj prestonici ukupne vrednosti 400 mil EUR, a među njima je i novi projekat Delta Centra u bloku 19, koji je kompanija predstavila početkom ove nedelje u Beogradu.

Novi kompleks nalaziće se u Ulici Milentija Popovića, iza zgrade Banca Intesa, a pored Sava Biznis centra. U okviru njega, saznaje eKapija u ovoj kompaniji, biće izgrađen i hotel InterContinental Beograd na 26.000 m2, dok će istu toliku površinu zauzeti i kancelarijski prostor.

Centar će obuhvatati i ekskluzivnu šoping zonu i restorane, na ukupno 5.00 0m2, veliki plato na 7.500 m2 kao i podzemni parking kapaciteta oko 600 mesta.

- Ceo poslovni kompleks imaće moderan izgled i predstavljaće jedinstvenu zelenu poslovnu oazu, a vrednost ove investicije je 130 mil EUR - ističu za naš portal u kompaniji.

Projekat Delta Centra, kako dodaju, radi londonska kancelarija svetski poznatog studija Gensler koja je svoj pečat ostavila i na poslovnoj zgradi centrale Facebook-a u Londonu, hotela Ritz Carlton u Dubaiju...

Kada će početi gradnja kompleksa na Novom Beogradu, u Delta Holdingu, nisu mogli da preziciraju. Ističu samo, da je kompletna tehnička dokumentacija pripremljena, finansijska sredstva obezbeđena kao i da je Delta Real Estate spreman da u roku od 15 dana po izdavanju građevinske dozvole otvori gradilište i počne radove.

Podsetimo, osim projekta Delta Centra, u planu je izgradnja i nove poslovne zgrade Delta Holdinga, koja će se nalaziti između hotela Crowne Plaza i NBGP apartmana, u Ulici Vladimira Popovića.

Ova zgrada, kako navode, sa dve podzemne etaže i 11 spratova zauzeće površinu od 23.335m2. Imaće 9 nivoa kancelarijskog prostora, sale za sastanke, restoran za zaposlene, fitnes centar i skoro 200 parking mesta u garaži. Vrednost ove investicije je 35 mil EUR.

Kompanija Delta Real Estate, inače, još čeka građevinsku dozvolu i za tržni centar Delta Planet.

Fotogalerija
Delta Centar u bloku 19
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.