NavMenu

Izgradnja luksuznog kompleksa Merkur Palace u Vrnjačkoj Banji počinje 16. jula

Izvor: eKapija Petak, 13.07.2018. 12:15
Komentari
Podeli
Budući izgled kompleksa Merkur Palace u Vrnjačkoj BanjiBudući izgled kompleksa Merkur Palace u Vrnjačkoj Banji
U Vrnjačkoj Banji će 16. jula početi izgradnja novog turističkog kompleksa Merkur Palace, potvrđeno je za naš portal u Specijalnoj bolnici Merkur.

Specijalna bolnica Merkur, napominju, u prethodnoj deceniji uložila je značajna sredstva u modernizaciju opreme, postojećih i izgradnju novih objekata, a novi turistički kompleks biće jedinstven u banji.

- Vizija daljeg razvoja naše ustanove bazira se na liderskoj poziciji ne samo u zemlji, već i u regionu. Da bi se to realizovalo bilo je neophodno da se izgradi objekat za pružanje usluga zdravstvenog turizma najvišeg nivoa i kvaliteta, kako za domaćeg tako i za inostranog, visoko platežnog i zahtevnog gosta - saopštili su.

Ukupan smeštajni kapacitet objekta Merkur Palace biće luksuznih 58 soba i apartmana. Ukupna površina objekta biće 6.500m2.

Dodatni sadržaji uključiće wellness i Spa centar (koji će se prostirati na 1.000 m2 sa otvorenim i zatvorenim bazenom, masažama i tretmanima), fitness centar, estetsku medicinu, multifunkcionalnu salu, medicinski blok sa kompletnom dijagnostikom i terapijama, sa svim pratećim sadržajima jednog savremenog spa i medicinskog centra.


Investicija je vredna 4 mil EUR i finansiraće se delom iz sopstvenih sredstava, a delom iz kreditnih sredstava.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.