NavMenu

Na Ubu otvoren hotel visoke klase Saruna wellness & business

Izvor: eKapija Utorak, 10.07.2018. 15:50
Komentari
Podeli
(Foto: Dragon Images/shutterstock.com)
Na Ubu je otvoren hotel visoke klase Saruna wellness & business, vredan više od 100 miliona dinara. Posle deset meseci od početka radova, u subotu veče (7. jula 2018) je svečano otvoren ovaj garni hotel, ukupne površine preko 2.000 metara kvadratnih, koji poseduje 25 soba različitih kategorija i jedan apartman, kafe restoran i veliku konferencijsku salu sa terasom, piše portal Kolubarske.

U okviru zdanja, nalazi se i spa centar, koji će kompletno biti opremljen za dvadesetak dana, kada će gostima biti na raspolaganju bazen, hidromasažne kade, teretana, tri saune i isto toliko soba za masažu.

Hotel se nalazi na nekadašnjem Vašarištu, u Ulici Nemanje Matića i većim svojim delom ima pogled na novoizgrađeni park nazvan po Radosavu Raći Petroviću, takođe slavnom fudbaleru rodom sa Uba.

U prisustvu brojnih zvanica i gostiju, početak rada objekta su zajedničkim presecanjem vrpce obeležili Marija Džopalić, direktorka hotela i Darko Glišić, predsednik ubske opštine.

Kompanije Saruna već 16 godina posluje u našoj zemlji, a opština Ub u poslednje vreme beleži "vrtoglavi rast i razvoj koji je prepoznat i mi želimo da im budemo podrška na tom putu", rekla je Marija Džopalić na otvaranju.

Dodala je da je ovaj turistički objekat na Ubu prvi hotel u lancu tog vodećeg velnes brenda, te da je prvenstveno orijentisan na sportski i biznis turizam, ali će zbog luksuzno opremljenog spa centra, biti pružena mogućnost i drugim gostima da koriste njegove usluge.

Obraćajući se prisutnima, predsednik opštine Darko Glišić je rekao da je otvaranjem Saruna hotela Ub bogatiji za "još jedan velelepni objekat koji nam je bio neophodan, pošto je poslednjih godina bila velika potražnja za smeštajnim kapacitetima ovog tipa".

- Dobili smo jedan sadržaj koji predstavlja značajan doprinos razvoju turizma, koji je ulepšao naš grad i dao nove mogućnosti za bolji i brži razvoj opštine u kojoj živimo i u kojoj smo prethodnih godina marljivo radili, da bismo došli do ovakvih stvari. Hotel se ne otvara tamo gde nema perspektive, pogotovo ne ovako luksuzno opremljen. To nam govori da smo na dobrom putu i ponosan sam što što je jedna takva renomirana kompanija, kao što je Saruna, došla na Ub - kazao je Darko Glišić.


Prema njegovim rečima, fudbalska reprezentacija ovde je već rezervisala boravak, a i mnogi drugi sportisti najavljuju dolazak.

- Doći će slavni sportisti, naš Nemanja Matić pre svega, koji je vrlo zainteresovan kao jedan od najuglednijih i najpopularnijih fudbalera na svetu da nas kao mesto stavi u epicentar mnogih fudbalskih dešavanja. Osim dobrih sportskih terena i Sportske hale najmodernije opremljene, sada imamo i smeštajne kapacitete za takve stvari, što je veoma značajno, jer naš brend oduvek je bio fudbal i mnogi slavni sportisti - rekao je Glišić uz napomenu da ime ubske opštine niko nije učinio slavnijim od fudbalera koji su ovde ponikli, od Dragana Džajića i Dušana Savića, do Nemanje Matića i Raće Petrovića, dodaju Kolubarske.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.