NavMenu

MK Group uložila oko 500.000 EUR u Kempinski Adriatic - Zvanično otvorena letnja sezona u hotelu kod Umaga

Izvor: eKapija Nedelja, 17.06.2018. 23:51
Komentari
Podeli
Zvanično otvaranje letnje sezone u hotelu Kempinski Adriatic obeleženo je koncertom regionalne muzičke zvezde Nine Badrić, prigodnim programom na novootvorenoj plaži i vatrometom.

Ovaj luksuzni golf i spa resort u Istri, smešten nedaleko od Umaga, prošle godine prešao je u vlasništvo jedne od najvećih srpskih kompanija, MK Group, a novi vlasnik je odmah započeo investicioni ciklus.

Kako je saopšteno iz MK Group, Ulaganjem skoro 500.000 EUR osavremenjeni su plaža, novi objekti i podignut je nivo usluga na nivo koji zadovoljava zahteve gostiju Kempinski hotela. Uz plažu, na kojoj se radilo skoro 14 meseci, smešten je i obnovljeni Beach bar, na čijoj se krovnoj terasi nalazi VIP salon sa pogledom koji oduzima dah. Upravo ovim investicijama, MK Group pokazala je da namerava da strateški nastavi ulaganje u razvoj svog hotelskog sektora širom regiona.

- Investicijama u prestižni Skiper Resort u Istri, u čijem je sastavu i hotel Kempinski Adriatic sa pet zvezdica, kao i nedavnim zvaničnim otvaranjem hotela Sheraton u Novom Sadu pokazali smo da smo ozbiljni u nameri da postanemo jedna od najvećih regionalnih hotelskih kompanija i uvežemo biznise na najatraktivnim lokacijama od Portoroža, Budve, Beograda do Novog Sada. Istra je regija koja ima izuzetan turisticki potencijal i kvalitetnu ponudu i kao takva nam je veoma privlačna za dalji razvoj hotelskog biznisa - rekao je Nikola Avram, direktor grupacije hotela koje posluju u okviru MK sistema.

Direktor hotela Kempinski Adriatic Dalibor Škvorc zahvalio je MK Group na velikim investicijama u hotel, koje će ne samo da podignu sadržaje hotela na jedan viši nivo, već i da ojačaju turistički potencijal cele savudrijske regije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.