NavMenu

Grand hotel Tornik na Zlatiboru primio prve goste (FOTO)

Izvor: eKapija Subota, 02.06.2018. 13:37
Komentari
Podeli
Grand hotel Tornik na Zlatiboru primio je prve goste, potvrdili su ekskluzivno za naš portal u grupaciji A Hoteli.

Kako navode, svečano otvaranje biće upriličeno u oktobru, a u pre-opening periodu hotel će nesmetano nastaviti da dočekuje posetioce.

U luksuznom hotelu sa 5 zvezdica na 1.100 nadmorske visine, trenutno borave gosti iz Srbije i regiona, a novi zlatiborski adut u turističkoj ponudi raspolaže sa 129 smeštajnih jedinica.

Kako nam objašnjava Vesna Vlatković, PR & marketing menadžerka grupacije A Hoteli, Grand hotel Tornik predstvalja centralni deo kompleksa koji ova grupacija gradi na srpskoj planini. Uskoro se očekuje i otvaranje hotela Tornik Sky, koji će između ostalog imati helidrom, te rotacioni restoran, i kada će gostima u oba objekta ukupno na raspolaganju biti 354 sobe.

- Grand hotel Tornik je počeo da radi i gostima su dostupni svi sadržaji, od pansionskog restorana, loby i wine bara do kongresnog centra na 400m2 sa najsavremenom tehnikom. Tu je i spa i velnes centar na 2.250 m2 koji ima 2 velika bazena sa stalnom temperaturom od 30 stepeni cezijusa, đakuzi, 7 sala za masažu, relaks sobu, finsku i bio saunu, rusku banju, vesele tuševe, sale za vishy masažu i druge prateće sadržaje - kaže Vlatković.

U ovim lepim danima posebno je, navodi naša sagovornica, atraktivna terasa od 1.500 m2 uz specijalitete iz restoranske punude.

- Prvi gosti su izrazili zadovoljstvo sjajnom uslugom mladih ljudi, a posebno gastronomskom ponudom vrhunskih specijaliteta - ističe Vlatkovic i dodaje, da će priliku da radi u ovom hotelu dobiti veliki broj mladih koji će biti edukovani za pružanje vrhunske usluge u skladu sa već postojecim standardima gruacije A hotela.

Kako izgleda novi hotel pogledajte u našoj galeriji

Fotogalerija
Grand hotel Tornik Zlatibor
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.