NavMenu

Luksuzno apartmansko naselje na Kopaoniku - "Weg City" gradi kompleks u Brzeću

Izvor: eKapija Utorak, 30.12.2008. 09:39
Komentari
Podeli

(Foto: WEG)

Preduzeće "Weg City" gradi na Kopaoniku hotelsko-apartmansko naselje u Brzeću. Kompleks će obuhvatiti objekte površine 5.500 m2, sa 62 apartmana i brojnim pratećim sadržajima. U toku je izbor za izvođača radova.

Kako je navedeno na sajtu tog preduzeća, apartmani će biti luksuzno opremljeni po najnovijim svetskim standardima: LCD televizorima, DVD plejerima, muzičkim linijama, klima uređajima, internet konekcijom, saunama i jakuzzijem kao i savremeno dizajniranim kuhinjama i nameštajem iz fabrike WEG.

(Foto: WEG)

Kompleks će biti bogat raznovrsnim sadržajima za odmor i relaksaciju: caffe barom, restoranom, bazenom, fitness centrom, wellness spa centrom, bilijar salom, igraonicom, menjačnicom, bankomatom, salom za seminare i prezentacije. Za sve goste biće obezbeđen parking u garaži hotelskog kompleksa.

Preduzeće "WEG" na svom sajtu navodi da su kao posebnu pogodnost budućim klijentima ponudili dugoročni kredit kod Hipo Alpe Adria Banke za kupovinu apartmana, koja je zaključila ugovor sa njihovom kompanijom.

Turističko naselje Brzeće nalazi se u podnožju istočne strane Kopaonika na 1.700 metara nadmorske visine. Ovo slikovito i mirno turističko mesto ima 8 hotela i različitih odmarališta.

Zbog svog idealnog položaja, termalnih mineralnih izvora, bogatih šuma i voda pruža sve uslove za odmor i rekreaciju tokom cele godine i idealno je mesto za sve oblike rekreativnog sporta, lova, medicinskog i kongresnog turizma.

(Foto: WEG)

U neposrednoj blizini Brzeća nalaze se brojni kulturno – istorijski spomenici, kao što su: manastir Lepenac iz 15 veka, srednjevekovni grad Koznik, crkva iz 3 veka, nekoliko banja: Jošanička banja (sa termalnom vodom od 78.5°C), Bogutovačka banja, Kuršumlijska banja, Lukovska banja itd.

"Weg City", deo WEG Holdinga, bavi se gradnjom i prodajom nekretnina kompanije "Weg Holding", kupovinom, prodajom i intermedijarstvom u prometu nekretnina, industrijskog, građevinskog i poljoprivrednog zemljišta za domaće i strane investiture, izdavanjem luksuznih stanova, kuća, poslovnih prostora i proizvodno-industrijskih i skladišnih objekata, uvođenjem stranih investitora na tržište nekretnina u Srbiji i u regionu, pronalaženjem i procenom lokacija i objekata, izradom idejnog rešenja, posredovanjem za dobijanje dozvola za gradnju, suinvestiranjem sa stranim investitorima.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.