NavMenu

Prva kula u Kneza Miloša do kraja 2020. godine - U kompleksu Skyline i podzemna garaža sa 900 parking mesta, spa i gym zona (FOTO)

Izvor: eKapija Četvrtak, 05.04.2018. 15:43
Komentari
Podeli
Budući izgled kompleksa Skyline u Beogradu (Foto: Ami Mur, SkyLine)Budući izgled kompleksa Skyline u Beogradu
Za samo nekoliko godina centar Beograda dobiće potpuno novi izgled, a među predvodnicima tih promena zasigurno će biti poslovno-stambeni kompleks Skyline u Ulici kneza Miloša.

U njegovom fokusu su tri kule, od kojih je središnja namenjena za poslovni prostor, a druge dve za stambeni. Predviđeni broj kvadrata za stambene jedinice je 34.000 m2, za maloprodajni prostor 4.000, dok će poslovni prostor imati 30.000 kvadrata. Osim toga, u sklopu Skyline-a nalaziće se i podzemna garaža sa oko 900 mesta, velnes i spa centar, teretana, WI-FI zona, park Tri kjuča i mnogi drugi sadržaji.

Kako bi sve ovo uskoro postalo realnost, na gradilištu u Ulici kneza Miloša se užurbano radi, a CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupacije, već je krenuo sa prodajom stanova.


Prema njihovim najavama, prva stambena kula sa kompletnim podzemnim delom trebalo bi da bude završena do kraja 2020. godine. Imaće oko 170 stambenih jedinica, a uz nju će biti gotov i spa i velnes centar, kao i park Tri ključa. Nakon prve faze izgradnje, krenuće se u drugu, ali još nije odlučeno šta će se prvo graditi - poslovna ili stambena kula, jer kako kažu, interesovanje je veliko i za stambeni i za poslovni prostor.

Ekipa eKapije posetila je prodajnu kancelariju poslovno-stambenog kompleksa Skyline, u neposrednoj blizini samog gradilišta, gde nam je predstavljen ogledni stan, a predstavnici CBS International, istakli su za naš portal, da su već prodali skoro 30% stambenih jedinica u prvoj kuli.

Uz pomoć VR tehnologije (Virtual Realty aplikacije) i "prošetali" smo kroz stanove ovog kompleksa. Zahvaljujući ovoj aplikaciji budući kupci imaju mogućnost da se, i pre same izgradnje objekta, upoznaju sa komforom i estetikom odabranih završnih radova u svojim budućim stanovima. Osim toga, u bioskopskoj sali koja se nalazi u sklopu prodajne kancelarije, svi budući posetioci imaće mogućnost da na poseban način upoznaju Skyline Belgrade kroz video turu obilaska kompleksa.

(Foto: Ami Mur, SkyLine)
U CBS naglašavaju da će kupcima, osim udobnog doma, na dohvat ruke biti i svi ostali sadržaji koji će činiti kompleks Skyline. Posebno ističu spa i gym zonu sa najvećim zatvorenim privatnim bazenom u Beogradu, dugačkim 25m, a tu će biti i bazen namenjen najmlađima, kao i teretana.


U nastojanju da doprinese lepšem i savremenijem komšiluku, u okviru kompleka Skyline biće preuređen i park Tri ključa, kod Gazele, u produžetku Skyline platoa.

Podsetimo, investitor kompleksa Skyline je izraelska kompanija AFI Europe koja je prisutna na tržištu Srbije od 2005. godine i stoji iza projekata Airport City Belgrade i Central Garden.

Fotogalerija
Stambeno-poslovni kompleks Skyline u Beogradu
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.