NavMenu

Otvoren hotel Sheraton u Novom Sadu (FOTO)

Izvor: eKapija Sreda, 07.03.2018. 10:35
Komentari
Podeli
Hotel Sheraton u Novom SaduHotel Sheraton u Novom Sadu
Sheraton u Novom Sadu, danas je i zvanično otvoren za prve goste, čime ovaj grad dobija prvi internacionalni hotelski brend.

Hotel sa četiri zvezdice, investicija je MK Group vredna 12 mil EUR, i deo je strategije širenja hotelskog biznisa ove kompanije na najatraktivnijim lokacijama u regionu. Sheraton će poslovati pod franšizom jednog od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu, Marriot International.

Kako je navedeno u saopštenju MK Group, prvi Sheraton hotel u Srbiji ima četiri zvezdice, poseduje 150 superior soba, od čega devet apartmana i jedan predsednički apartman. Krasi ga i elegantan "a la carte" restoran, kao i Wine& Tapas Bar. Poslednji sprat je rezezvisan za uživanje u spa i velnes centru sa svetom sauna i jacuzzi-jem, a u okviru hotela nalazi se i tzv. klub sobe i klub lounge, sa posebnim benefitima za članove loyalty kluba Sheraton, za koje će funkcionisati i poseban concierge program.

Hotel Sheraton je smešten u blizini Novosadskog sajma i centra grada, prostire se na 13.000 kvadratnih metara, Sa ukupno šest konferencijskih sala, kapaciteta od skoro 800 mesta i mogućnošću organizacije više događaja istovremeno, hotel Sheraton ima i potencijal za organizaciju najvećih skupova u okruženju, dodaje se.

Fotogalerija
Hotel Sheraton Novi Sad
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Dosad najveće istraživanje AI: Tri posla koja sigurno gube bitku sa veštačkom inteligencijom

Jedna od aktuelnijih i traženijih tema poslednjih godinu dana je veštačka inteligencija i njen uticaj na tržište rada. Mnogo je objavljenih analiza o tome ko je na prvoj liniji stradanja i koga će AI zameniti, koja će se nova zanimanja izroditi, koliko će ljudi izgubiti svoju profesiju i svoj posao. Svima je već jasno da je u toku eksplozija alata za generativnu veštačku inteligenciju. Komentara je nebrojeno – od procena ’Ne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.