NavMenu

Postavljen kamen temeljac za kulu "bliznakinju" Ušće Tower Two - Investicija vredna 65 mil EUR (FOTO)

Izvor: eKapija Utorak, 27.02.2018. 12:33
Komentari
Podeli
Budući izgled zgrade Ušće Tower TwoBudući izgled zgrade Ušće Tower Two
Članica borda direktora kompanije MPC Properties Tijana Vujović i gradonačelnik Beograda Siniša Mali svečano su danas položili kamen temeljac za novi poslovni objekat A+ klase - zgradu Ušće Tower Two. Ovim je obeležen početak realizacije još jednog projekta kompanije MPC Properties.

Vrednost ovog projekta procenjena je na oko 65 mil EUR
.

Locirana na ušću Save u Dunav, Ušće Tower Two imaće odličnu konekciju sa svim delovima grada, navode iz MPC Properties. Projektovan kao poslovna zgrada A+ klase, objekat Ušće Tower Two će imati 22 sprata i površinu za izdavanje od 23.200 m2.

Posebnu pogodnost, pored izuzetne fleksibilnosti objekta, predstavlja i sistem prirodne ventilacije. Objekat će imati i podzemnu garažu neto površine 21.000 m2 sa 740 parking mesta.

- Poslovna zgrada biće sagrađena u skladu sa najvišim standardima zelene gradnje, sa krajnjim ciljem da zaposlenima obezbedi novi nivo udobnog i zdravog radnog okruženja - izjavila je Tijana Vujović, članica borda direktora MPC Properties.

Planirani izgled glavnog lobija objekta Ušće Tower TwoPlanirani izgled glavnog lobija objekta Ušće Tower Two
Gradonačelnik Siniša Mali istakao je da će nova kula Ušća potpuno promeniti izgled ovog dela grada, te da će Beograd dobiti dve kule bliznakinje kao što ih imaju i veliki evropski i svetski finansijski centri, poput Frankfurta, Londona i Amsterdama.

Pored visokokvalitetnog kancelarijskog prostora, Ušće Tower Two će svojim korisnicima ponuditi i prostranu zelenu oazu ispred poslovnog centra. U neposrednoj blizini je i Ušće Shopping Centar, kao i Muzej savremene umetnosti.

Kako navode iz MPC Properties-a, Ušće Tower Two predstavlja još jednu važnu investiciju u porfoliju kompanije, pored Ušće Shopping Centra, Ušće Tower i poslovnog centra, Navigator Business Centra, IMMO Outlet centra, Shoppi Retail Parka u Subotici, Borči i Smederevu, kao i drugih poslovnih i retail objekata građenih po najnovijim svetskim standardima.


Fotogalerija
Budući izgled kule
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.