NavMenu

Zemun Park 26. decembra dobija Maxi supermarket

Izvor: Promo Četvrtak, 21.12.2017. 08:56
Komentari
Podeli
U utorak, 26. decembra, u sastavu Zemun Parka biće otvoren Maxi supermarket. Najveći maloprodajni lanac na tržištu Beograda otvoriće svoj novi objekat na više od 1.000 m2 nudeći bogat asortiman prehrambenih proizvoda, voća, povrća, slatkiša, pića, kao i kućne hemije. Kao poklon svim kupcima, Maxi je pripremio specijalan popust od 10% za prva tri dana rada nove prodavnice. Na sam dan otvaranja, 26. decembra, pripremljen je i specijalan zabavni program za sve posetioce.

- Dolazak još jednog globalnog brenda u potpunosti opravdava način poslovanja Zemun Parka kroz stvaranje partnerstava sa najjačim lokalnim i globalnim brendovima kao i partnerstva sa lokalnom zajednicom sa kojom se održavaju intenzivni odnosi u cilju pronalaženja najboljeg načina razvoja Zemun Parka i njegovog okruženja.
Čitav niz zanimljivih događaja upotpuniće pretpraznične dane ispunjene zabavom i najkvalitetnijim šopingom - navedeno je u saopštenju Zemun Parka.

Ugledajući se na evropske standarde i trendove poslovanja, a u saradnji sa zakupcima u toku decembra i januara sve posetioce očekuju mnogobrojni praznični popusti i akcije, kao i dodatni zabavni sadržaji koji su prilagođeni različitim uzrasnim i ciljnim grupama, a pre svega porodicama sa decom.

Najveća prodavnica igračaka u regionu Jumbo, koja se nalazi u okviru Zemun Parka, pripremila je ekskluzivnu ponudu novogodišnjih artikala po specijalnim cenama.

Osim dobre ponude posetiocima je na raspolaganju i klizalište svakog dana u periodu od 10 do 22 časa, kao i restorani sa širokom ponudom napitaka i specijalitetima za gastronomsko uživanje.

Zemun Park, ritejl centar smešten na samom ulazu u Beograd iz pravca Novog Sada prostire se na površini od 77.000 m2, i u svom sastavu ima više od 30 maloprodajnih objekta. Veliki asortiman ponude od nameštaja do garderobe garantuje zadovoljenje širokog spektra potreba posetilaca.

Ovaj prvi u Beogradu ritejl park je investicija izraelske kompanije MIVNE group. Nakon najvećeg Jumbo centra u regionu i najprostranije dečje igraonice Epik, još jedan prestižni brend sa srpskog tržišta našao je svoje mesto u Zemun Parku.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu - MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Telekom Srbija grupa nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi. Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.