NavMenu

Zepter i Krištof dostavili ponude za Institut "Simo Milošević" u Igalu

Izvor: Biznis Utorak, 30.09.2008. 18:59
Komentari
Podeli

Srpski biznismen Filip Zepter i austrijski Johan Krištif poslali su ponude za kupovinu državnih 56,48% akcija Instituta "Dr Simo Milošević" iz Igala.

Kako je Beti rečeno u Agenciji za prestrukturiranje privrede, ponude koje će biti otvorene 1. oktobra, poslale su Zepterova švajcarska firma "Home Art and Sales Services" i austrijska "Cristof grupa".

Tendersku dokumentaciju za državni udeo u poznatom lečilištu otkupili su još beogradska "MK Group" biznismena Miodraga Kostića, mađarski lanac hotela "Danubius" i grčko-arapski konzorcijum koji predvodi kompanija "S Venture One".

Institut iz Igala proteklu poslovnu godinu završio je sa nepunih 600.000 EUR, uz prosečnu stopu zauzetosti kreveta od 39,4%. Skoro polovina gostiju bila je iz Crne Gore, 12,8% iz Norveške, 10% iz Srbije, 8,1 iz Danske i 4,7% iz Rusije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.