NavMenu

Hotelski lanac St. Regis imaće 220 stanova i 190 soba u Kuli Beograd - Otvaranje prvih rezidencijalnih apartmana do 2020.

Izvor: Tanjug Nedelja, 19.11.2017. 16:36
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: fotorobs/shutterstock.com)Ilustracija
Prvi rezidencijalni apartmani svetskog hotelskog brenda St. Regis, koji će se nalaziti u Kuli Beograd u okviru kompleksa Beograd na vodi, biće otvoreni do 2020. godine, najavio je operativni direktor najvećeg svetskog lanca hotela Marriott za Evropu Satya Anand.

Anand je u petak (17. novembra 2017. godine) posetio Beograd kako bi predstavio projekat The Residences at The St. Regis Belgrade brendirane apartmane St. Regis, i tom prilikom rekao za Tanjug da će se u Kuli Beograd nalaziti 220 stanova, odnosno, rezidencijalnih jedinica i 190 hotelskih soba ovog brenda.

Rezidencije ovog hotelskog brenda, koji je deo najvećeg svetskog hotelskog lanca Merriott, biće raspoređene od 14. do 39. sprata Kule Beograd.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Vesti

Kako "očistiti" vazduh u glavnom gradu - Može li Beograd da sledi primer Varšave

Da se Beograd, zajedno sa Sarajevom, Skopljem i još nekim gradovima Zapadnog Balkana često nalazi na vrhu liste po aerozagađenju to više nije nikakva novost - Beograd je čas prvi, čas treći, čas 17. na ovoj listi, ali da je u prvih 20 gradova sveta često, to znaju svi koji redovnije prate Air quality izveštaje. Međutim, i jedan od gradova u Evropskoj uniji je takođe do ove sezone jesen/zima često bio u vrhu ove liste, ali nakon

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.