NavMenu

Marriott i u Banjaluci - Otvaranje hotela u maju 2019.

Izvor: eKapija Petak, 17.11.2017. 10:14
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: MilanTomazin/shutterstock.com)Ilustracija
Svetski hotelski brend Marriott International i banjalučka kompanija MMI Razvoj projekata potpisali su u sredu (15. novembra 2017. godine) franšizni ugovor o otvaranju hotela Courtyard by Marriott Banjaluka.

Direktor kompanije MMI Razvoj projekata, Nada Kuzmanović, ističe da će Courtyard by Marriott Banjaluka biti hotel sa 4 zvezdice prema svetskim standardima. Gradi u centru grada, u Ulici Prvog krajiškog korpusa, a biće naslonjen na stambeno-poslovni kompleks koji firma MMI Razvoj projekata gradi u tom delu grada.

- Zvanično otvaranje hotela predviđeno je za 1. maj 2019. godine. Hotel će imati 118 prostranih, elegantnih i savremeno opremljenih soba, sobe za invalidna lica, višenamensku multimedijsku konferencijsku salu sa oko 200 mesta, restoran sa više od 100 mesta, recepciju, velnes, fitnes salu, podzemnu garažu i druge sadržaje propisane strogim standardima ovog lanca hotela - istakla je ona.


Posao u novom hotelu dobiće više od 50 ljudi.

U ime Marriott International, ugovor je potpisala Silvija Lovreta, direktor razvoja za jugoistočnu Evropu.

- Marriott je i regionalni lider u hotelijerstvu, sa hotelima otvorenim u Sarajevu, Beogradu, Zagrebu, Skoplju i drugim gradovima, a napredak Banjaluke svakako bi trebalo da prati i razvoj hotelskoh smještaja u gradu – rekla je Lovreta.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.