NavMenu

Za investiranje u Staru planinu zainteresovani "Immorent", "Energoprojekt" i "Eureal"

Izvor: Biznis Sreda, 17.09.2008. 13:55
Komentari
Podeli

Državni sekretar za turizam u Ministarstvu ekonomije Goran Petković izjavio je danas (17. septembar 2008. godine) da su za gradnju turističkog centra "Jabučko ravnište" na Staroj planini zainteresovane tri kompanije.

- To je austrijski "Immorent", koji je deo Erste group, srpski "Energoprojekt holding" i nemačka kompanija "Eureal"- izjavio je Petković na konferenciji za novinare.

Kako je rekao, sve kompanije imaju iskustvo u oblasti nekretnina i gradnji hotelskih lanaca, a dokazale su i svoju finansijsku sposobnost.

Tender za izgradnju i jedinstveno upravljanje turističkim kompleksom "Jabučko ravnište" na Staroj planini objavljen je 16. septembra.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

21.04.2024.  |  Vesti

Sporazum sa MMF-om biće produžen na još najmanje dve godine

21.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.