NavMenu

Otvoren Capitol Park Sombor - Poseidon grupa najavljuje nova ulaganja u Srbiji (FOTO)

Izvor: eKapija Četvrtak, 21.09.2017. 15:11
Komentari
Podeli
U Capitol Park Sombor uloženo je 10 mil EURU Capitol Park Sombor uloženo je 10 mil EUR
Capitol Park Sombor, prvi moderni ritejl park u Somboru, otvorio je danas (21. septembra 2017. godine) svoja vrata posetiocima. Ova investicija britanske Poseidon grupe vredna je 10 mil EUR.

Brendovi koji su dočekali prve kupce u Somboru, u Štrosmajerovoj 28, su Deichmann, Takko, dm, C&A, Studio Moderna (Top Shop), Nefa nameštaj, Winner exchange office, Moj Kiosk i Galen apoteka, saopšteno je iz kompanije Poseidon.

Zvanično prvi radni dan Capitol Parka Sombor započet je svečanom ceremonijom. Događaju su prisustvovali zvaničnici iz opštine Sombor, oklonih opština i partneri. Okupljene su pozdravili predsednik Skupštine grada Sombora Zoran Parčetić i direktor Poseidon grupe u Srbiji Džejms Gan (James Gunn), koji su zajedno presekli vrpcu.

Direktor Poseidon grupe u Srbiji Džejms Gan zahvalio se opštini Sombor i njenim građanima na značajnoj podršci tokom intenzivne faze projekta i najavio dalja ulaganja u Srbiji.

- Radujemo se poslovanju i budućim ulaganjima u Somboru. Kontiuirane investicije su dokaz naše vere u sve brži ekonomski napredak Srbije i nastavak poboljšanja zakonskih regulativa. Verujemo da će naše investicije doprineti budućim ulaganjima drugih međunarodnih investitora.

Predsednik Skupštine grada Sombora Zoran Parčetić istakao je da će otvaranje Capitol Parka vratiti Somboru epitet trgovačkog centra ovog regiona.

Otvaranjem Capitol Parka Sombor obeležen je uspešan završetak prve faze projekta, dok će hipermarket Lidl biti otvoren tokom 2018. godine.

Capitol Park Sombor je drugi po redu projekat britanskog investitora Poseidon grupe u Srbiji, koji je omogućio posao za oko 100 ljudi. Ranije je otvoren ritejl park u Šapcu.

U oktobru je zakazano još jedno veliko otvaranje u Beogradu, a u planu su novi projekti i u drugim delovima Srbije, dodaje se u saopštenju.



Fotogalerija
Otvaranje Capitol Parka Sombor
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.