NavMenu

Oglašena prodaja Depoa u Bulevaru kralja Aleksandra po ceni od 4 mil EUR

Izvor: eKapija Utorak, 05.09.2017. 15:49
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Andy Dean Photography/shutterstock.com)Ilustracija
Grad Beograd objavio je danas prodaju kompleksa Depo u Bulevaru Kralja Aleksandra 142, po početnoj ceni od 4.078.620,00 EUR.

Kako je navedeno u oglasu objavljenom u listu Politika, reč je o objektima sa pripadajućim zemljištem, ukupne površine 4.316 m2, a gradonačelnik Siniša Mali podsetio je nedavno da je na ovoj lokaciji dozvoljena gradnja poslovno-stambenog kompleksa.

Pravo učešća u postupku javnog nadmetanja imaju sva fizička i pravna lica koja do 5. oktobra dostave potpune prijave, a zainteresovani ponuđači u obavezi su da uplate i depozit od 407.862,00 EUR.


U pozivu se napominje i da se na postojećem objektu 4 u kompleksu Depoa, u kome se nalazi trafo i ispravljačka stanica, iz koje se tramvajska kontaktna mreža napaja električnom energijom, uspostavlja pravo službenosti u korist Grada Beograda na neodređeno vreme, bez naknade, a obaveze kupca i grada u vezi sa ovim biće regulisane ugovorom.

Podsetimo, TC Depo izgoreo je u požaru 2014. godine, i od tada ovaj kompleks nema nikakvu namenu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.